Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miert vagyok feltekeny?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vagyok feltekeny?

Figyelt kérdés

Lany vagyok 16,5 eves.

Van baratom nagyon szeretjuk egymast.

Ha egy baratnomnek pasija lesz vagy osszejon valakivel az idegesit. Nem azert mert van valakije hanem mert idegesit h folyamatosan rola aradoznak(szinte az osszes baratnom ilyen)

En nem vagyok ilyen nem kotom mas orrara milyem boldog vagyok :D

Csak idegesit ha valaki folyton ezen porog. Vagy lehet hogy csak feltekeny/irigy vagyok? Hogy valtoztassak?

2018. aug. 18. 20:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinnem, hogy feltekeny vagy, csak masok mint te, vagyis mashogy reagaljak le, mint te a dolgaidat

Nem hinnem h tudsz csinalni ezellen valamit, de megprobalhatod szokni meg egy kicsit vagy ha nem megy akkor szolj rajuk

2018. aug. 18. 21:22
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Hat mond meg hogy te nem szeretnél erről beszélni velük. Másról isehet beszélni.
2018. aug. 18. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!