Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Baj ha halálosan féltékeny...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha halálosan féltékeny vagyok?

Figyelt kérdés

A barátnőm instára/facebookra/messengeren napjába kiteszi, hogy a barátaival van. (Ez eddig nem zavar). De amikor azt látom egyik nap, hogy kint van egy kép, hogy az egyik fiúbaratjával fogják egymás kezét, az már eléggé zavart. Pedig (remélem) teljesen ártalmatlan a dolog, még is féltékeny vagyok.. erről nem beszéltem vele, nem szeretném hogy bármi vita legyen belőle. Ti mit gondoltok?

14/f

2018. ápr. 1. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Azért tette ki, h féltékeny legyél. Legyél látványosan NEM féltékeny :)
2018. ápr. 1. 17:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok benne biztos hogy ez ártalmatlan...a lányok pont ezt imádják. Ha van egy biztos pontjuk egy pasijuk és mellőle lehet kalandozni..ne ess te is bele ebbe a hibába. Ha nem beszéled ezt meg vele h ez zavar akkor hülyének fog nézni, akit meg lehet csalni. Lehet hogy fáj de inkább legyen vége minthogy hülyét csináljon belőled. Ez a véleményem.
2018. ápr. 1. 18:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen még amúgy is komolytalanok a fiúk/lányok, szóval ezek után hidd el, nem lesz tartós kapcsolat ezzel a lánnyal
2018. ápr. 1. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!