Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak nekem esik rosszul?
Figyelt kérdés
A barátommal elterveztük, hogy holnap találkoznánk és pihennénk, de a család meg kitalálta, hogy csináljunk valami programot és mondták, hogy hívjam a barátomat is nyugodtan.
Csak a barátom meg a szüleim nem annyira jönnek ki egymással, sőt a barátom utálja a családomat.
Így szerintem nem is lesz családi program vele együtt.
Most is az van, hogyha tetszik neki eljön, ha nem akkor nem jön el és már csak jövő héten közepén tudnánk találkozni legközelebb.
2018. júl. 18. 23:01
1/5 anonim válasza:
Várjunk csak egy percet, a családod (szüleid) nem bírják a fiúd, de elhívják a programra? Kifejtenéd ezt egy kicsit?
2/5 anonim válasza:
Szerintem az lenne a legjobb, ha szépen leülnétek először ketten a barátoddal, és megbeszélnétek, hogy miért nem kedveli a családodat, aztán a családot is belevonjátok, mindent meg lehet beszélni. Csak kommunikáljatok, úgy nem lesz baj, mindig mondjátok el ha valami zavar titeket.
3/5 anonim válasza:
Ezt a barátoddal beszéld meg először szerintem.. Mert ezek szerint a szüleid próbálnak nyitni felé azzal, hogy elhívják őt is szívesen.
4/5 anonim válasza:
“hogyha tetszik neki eljön, ha nem akkor nem jön el ”
szerintem ez így van rendjén
5/5 anonim válasza:
Szerintem az egy tok jó dolog ha a családod elhívja. Ebből is látszik hogy nyitottak felé. Természetesen semmi sem kötelező de ezt a családodnak és a barátodnak is el kell fogadni hogy senki sem tökéletes itt ott lehetnek súrlódások ez a jövőben is így lesz nem.lehet örökké utálkozni ez egy lehetőség hogy közelebb kerüljenek egymashoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!