Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek túl érzékeny...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túl érzékeny vagyok hogy ez nekem ennyire rosszul esik?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok, fél éve vagyok együtt a barátnőmmel.

Kölcsönösen éreztünk egymás iránt valamit már egy ideje de igazából ő kezdeményezett. Én úgy érzem hogy ő a mindenem és bármit megennék hogy boldognak lássam. Ha vágyik valamire mindent megteszek hogy megszerezzem neki vagy megtegyem neki. Minden létező módon próbálom neki bizonyítani hogy mennyire szeretem,visszafelé viszont nem teljesen működik a dolog. Érzem hogy szeret, de valahogy nem mutatja ki. Olyan jól esne néha egy "szeretlek" vagy "hiányzol", de a fél év alatt egy ilyet se hallottam. Megcsókolni egyszer próbáltam, de korainak érezte, azóta nem erőltetem. Ezek apró dolgok, igazán az fáj hogy az áldozathozatal legkisebb jelét sem éreztem soha. Konkrétan nem írom le mert gyakran olvasgat itt, a lényeg hogy fél órával kellett volna korábban kelni valami miatt ami nekem fontos és konkrétan megmondta hogy biztos hogy nem fog,de ez csak egy példa. Fordított esetben én hajnalban is felkelnék és fel is szoktam, nemhogy fél órával korábban. Legalább már addig eljutottunk hogy felvállal engem a barátai előtt, korábban titkoltuk a kapcsolatunkat két hónapig mert a barátai mit szólnának

és milyen pletyka lenne belőle hogy pont velem van. Volt előttem is egy barátja, gyakran mesél róla, vele egészen más volt. Nem akarom felhozni neki, mert biztos rosszul esne, de nekem ez nagyon fáj. Szerintetek jogos vagy csak túlreagálom?

2018. júl. 1. 21:01
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ezt meg kene beszelni nagyon surgosen a paroddal ez nem egy jo parkapcsolat es nincs is sok ertelme.

Mar ott kezdodtek a gondok hogy nem mert felvallalni es mar ezt is meg kellett volna beszelni. Ez szerintem egyikotoknek se jo igy szoval vagy megbeszelitek vagy feleslegesen pazaroljatok egymaas idejet.

2018. júl. 1. 21:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez a tipikus esete annak, mikor túl sok vagy már. Olyan mintha a másikat egy szűk szobába zárnád és folyamatosan szívnád el a levegőt tőle. 18 vagy, még sok mindent tapasztalsz, nem tudhatsz, később jössz rá, de ez még így is sok. Megvan a romantikának is a helye és mértéke.

Értem, hogy szereted, de olyan papucsként viselkedsz, hogy az elmondhatatlan. Tippre azért van még veled, mert hercegnőként kezeled, ez meg minden kislány álma.

Taposs arra a fékre és adj neki jóval több teret, ne lihegj a nyakába, ne hemperegj a lábai előtt, mert ez így teljesen komolytalan. Ahogy a viselkedéséből is láthatod, abszolút nem vesz komolyan, mert tudja hogy mindegy mit csinál, úgyis istennő marad - ezért nem akart bemutatni a barátainak, és ezért nincs csók sem, mert teljesen taszítod a viselkedéseddel.

2018. júl. 1. 21:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Na most ezt nem igazán értem. Fél éve együtt vagytok de még nem csókoltad meg? Fél hogy mit szólnak a barátai? Hát a "barátnőd" vagy 10-11 éves lehet, vagy valami nincs rendben köztetek. Azokból amiket leírtál nem úgy tűnik mintha kicsit is fontos lennél neki.
2018. júl. 1. 21:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Szeretném vele megbeszélni, de előbb tudni szeretném hogy jogos-e h ez ilyen rosszul esik.
2018. júl. 1. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Teljes mertekben jogos.
2018. júl. 1. 21:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Szakított velem, remélem boldogok vagytok. Már csak azt remélem hogy a kérdésre nem találrá.
2018. júl. 1. 22:07
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 Mi nem vagyunk ettől boldogok. Te meg pláne nem. De arról hogy szakítottatok, te tehetsz, nem mi. Te voltál vele együtt, nem mi.
2018. júl. 1. 22:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Várható volt, hogy nem sokáig megy ez már tovább, nincs benne meglepő. Nem tesz boldoggá más szenvedése vagy kudarca - fel a fejjel, tanulj belőle és legközelebb jobb lesz.

Remélem nem azt vonod le ebből, hogy a lány egy idióta volt, mert megvoltak az okai a döntéseinek, ahogy a szakításnak is.

2018. júl. 1. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!