Túl érzékeny vagyok, hogy ez rosszul esett a páromtól?
Figyelt kérdés
Párommal beszélgettünk, hogy kinek a halála kavarná fel legjobban. Van egy 1 hónapos Kislányunk, előző kapcsolatából pedig egy 6 éves fia. A válasza az volt, hogy a fiáé. Az én válaszom pedig az, hogy a gyerekeké (mert nekem is van gyermekem az előző kapcsolatomból).2017. okt. 4. 11:32
1/15 anonim válasza:
A fia hat éves, a kislány egy hónapos. Még nem volt annyi ideje kötődni hozzá, vannak, akiknek ez tovább tart. Illetve szerintem maga a kérdés sem fair, nem szabad ilyet kérdezni.
2/15 anonim válasza:
Nem vagy túl érzékeny, nekem is fura lenne. Ezért nem hiszek a mozaikcsaládokban egyébként, mert lehetetlen egyenrangúként tekinteni mindenkire.
3/15 anonim válasza:
Egyértelmű hogy a fiáé hiszen ő akkor is ott volt már neki amikor ti még nem. De messzemenő következtetéseket ne vonj le ebből. Nincs értelme ezt firtatni.
4/15 anonim válasza:
De miért beszéltek ilyenekről? Ez csak nekem morbid hogy valaki a gyerekei haláláról trécsel??😐
5/15 anonim válasza:
Nekem is morbid, nem vagytok normálisak, már bocs.
6/15 anonim válasza:
Első vagyok, engem gyerekként folyamatosan ilyen kérdésekkel zaklattak. Ugyanis volt egy kutyám, akit nagyon szerettem és sokan olyan kérdésekkel cseszegettek, hogy ha választanom kéne, hogy a kutyámat vagy a húgomat mentem meg, melyiket választanám? Nagyon utáltam, nem értettem és még ma sem értem, mire jó ez???
7/15 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan erről akartunk beszélni, hanem ez egy 50 kérdéses teszsorozat egyik kérdése volt.
2017. okt. 4. 12:07
8/15 anonim válasza:
Érthető a válasza, hiszen fia már hat éve van. Meglátod, te magad is sokkal jobban fogod szeretni a lányotokat hat év múlva, mint most.
Kis idő, és ő sem tud majd választani
Egyébként, ha tesztkérdés, ha nem, beteg dolog ilyet kérdezni, vagy választ találni rá.
9/15 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a fiát mondta.
Nem tudom hogy szólhatott pontosan a kérdés, de én ez alapján úgy értettem, hogy 1 embert kell választani!
Te talán nem kötődsz jobban a nagyobb gyerekedhez? Apabból jóval több mindenen vagytok már túl együtt, mint az újjal..
10/15 anonim válasza:
Csak én vagyok úgy hogy nem tudnék választani a gyerekeim között? A párod egy bunkó balf×sz, inkább tartotta volna magában a véleményét és mondta volna hogy a gyerekeit, már csak azért is hogy terád tekintettel legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!