Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány év korkülönbség az ideális, illetve elfogadott?
- Nem érzem magam annyinak, amennyi vagyok (30+)
- Nem értek szót jól korombeliekkel
- Nem tartok ott, ahol gondoltam, hogy tartani fogok ennyi idősen...
- TUDOM, hogy sokan csak a "friss húsira" vágynak, amikor nagy korkülönbséggel választanak párt.
- TUDOM, hogy az ilyen kapcsolatokban rendre belép a képbe valamiféle hierarchia (nem egyenlőek a felek), tanár-diák viszony pl.
DE! Én nem ilyesmit szeretnék. Egyszerűen úgy érzem, hogy jobban szót értek fiatalabbakkal.
Szóval: mi az a életkor beli különbség, ami még belefér? LÁNYOK: Nektek milyen különbség volt működőképes - ahol egyenrangú félként tudtatok még működni?
ROSSZ példák:
#1 [link]
#2 [link]
Embere válogatja. Láttam én már pocsék kapcsolatot azonos korúaknál is, és működő kapcsolatot 18 év korkülönbséggel... és igen, a lány nem volt még 20.
Az meg, hogy egyénileg kinek mi fér bele, egyéni hozzáállás kérdése.
Bármennyi , viszonylag bármennyi.
DE ! JÓ EMBER !
TINI KATEGÓRIÁBÓL szerintem TIPLI VAN!
MIFELÈNK NEM SZERESSÜK A FAJTÁTOKAT...
HAMAR KOLBÁSZBA TÖLTVE VÈGEZNÈD...
mondjuk,enne is a Cèzár pár hónapig....
#6: Tehát ha mondjuk 34 évesen összejövök egy 20 körüli lánnyal, aki még legalább 5 évig iskolába jár, akkor az "nem gáz" kategória?
Köszönöm a hasznos válaszokat. Azzal, aki egy +16-os témában úgy gondolja "pedo" vagyok, sajnos nem tudok mit kezdeni... A hülyeséggel, bunkósággal, primitívséggel, adott esetben szándékos trollkodással mindig nehéz, és nem is hiszem hogy kell foglalkozni.
Szerintem 34 évesen inkább a 20 feletti lányok között keresgélj. Te már rég nem tartozol a tini kategóriába.
Sok sikert!
#1-#2 manapság a 14 éves lányok és a "cuki", mint tulajdonság valahogy nem függenek össze... És ezt most nem csak kinézetre értem, hanem viselkedésre is. Persze, tisztelet a kivételeknek. :D
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!