Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az elfogadott korkülönbség egy kapcsolatban?
Attól függ, milyen korban. Más tinikorban pl. 5 év, mint felnőtteknél.
Ha tinikről beszélünk, akkor néhány év.
Pl. egy középiskolás ne járjon általános iskolással. Egy egyetemista ne járjon középiskolással, pláne ne járjon általános iskolással.
ha jól kijöttök akkor mindegy :)
mármint 12 éves korban szerintem 2-3 év normális
13 éves kortól is 2-3 év
14 éves kortól belefér 2-4
15 évtől akár már 5 is
16 felett már 10 év is akár.
nekem 17 évesen volt egy 27 éves férfival kapcsolatom jól kijöttünk. ez agyban dől el főleg.
de azért nem mindegy hogy 17 és 27 éves vagy 12 és 22 éves :D mármint érted hogy értem. az igények is mások ilyen korban.
3: Az nagyon durva!
Ő egy felnőtt férfi. Te hozzá képest egy kislány vagy. Szerinted mennyire lehetnek komolyak a szándékai? Vajon mit akarhat tőled? Gondolkodj egy kicsit!
Vajon miért nem talál hozzá illő nőt?
7: Hát persze, te 15 évesen a nagy élettapasztalatoddal ezt biztosan el tudod dönteni. :)
Nyilván te is tudod, hogy ez óriási különbség, hiszen egyébként nem kérdezted volna itt meg, ha nem lennének aggályaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!