Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi év korkülönbség az elfogadott?
Figyelt kérdés
15/l vagyok es a srac 18 most lesz 192015. aug. 13. 22:49
1/10 anonim válasza:
Ha meg van a közös témátok és minden oké, akkor szerintem simán belefér ez a 3-4 év korkülönbség. :)
2/10 anonim válasza:
Szerintem kicsit sok, de ha egy hullamhosszon vagytok, akkor teljesen oke.
3/10 anonim válasza:
Erre van egy képlet asszem: a korod felének a fele. Tehát 15 nek a fele 7.5 fele 3.75. 15+3.75=18 kb. Tudom, nagy hülyeség, és nem ettől függ, de ha nagyon nagy a korkulombseg erdemes
4/10 A kérdező kommentje:
Nem akar kihasználni szexuálisan szerintetek?
2015. aug. 13. 22:57
5/10 anonim válasza:
#4: De, meglehet. De ha kihasználni nem is akar, neki vannak szexuális igényei (valószínűleg), te meg még fiatal vagy hozzá.
Biztos vagy a dologban ennek ellenére is?
6/10 A kérdező kommentje:
Csók még belefér és ha komoly akkor egy két év múlva úgy is együtt lehetünk szexuálisan is szerintem.
2015. aug. 13. 23:02
7/10 anonim válasza:
#6: Szerinted várna 1-2 évet ? Nem hinném.
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor le van szarva
2015. aug. 13. 23:10
9/10 anonim válasza:
Kizárt dolog, hogy várna 2évet, még 2hónapot se szerintem-
10/10 anonim válasza:
Ez attól függ hogy valóban szeret-e és kötődik-e hozzád. Amennyiben az előbb felsoroltak nem így van akkor nem hiszem hogy éveket fog Rád várni ez majdnem biztos.:) A Te esetedben Határeset ez a különbség. Járható út lehet abban az esetben ha a fiú részéről komolyak az érzelmek irántad.:) De ezt neked kell eldöntened hogy van-e értelme Ilyen idősen egy "párkapcsolatnak" és rájönni hogy mit akar Valójába a fiú tőled 19 évesen.
Ha van kérdésed még írj nyugodtan szívesen válaszolok !: )
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!