18 éves fiú, és egy most még 14 de idén 15-öt töltő lány között a korkülönbség mennyire elfogadott?
15voltam amikor osszejottem a parommal, o akkor 18. Szoktak mondani hogy az a 2-3 ev kell, mert altalanossagban ennyivel idosebb fiuk vannak olyan erett szinten mint egy lany, es igazabol en is mindig ezt ereztem, ugy hogy szerintem ezzel semmi gond.
Egyebkent mar 2es.fel eve egyutt vagyunk. )
6-os.
De igen hallottam róla..
De akkor sincs egy 14 éves lány olyan értelmi szinten mint egy 18 éves fiú.
18 éves vagyok, beszélgettem már 14-15 éves lányokkal, és mit mondjak, borzalom milyen gyerekesek.
Nyilván vannak kivételek mint mindig. De ez nem erre a korosztályra vonatkozik szerintem..
"Neked nem mesélték biológia órán,hogy a lányok "hamarabb érnek" szellemileg,mint a fiúk?:D Ezért is szokták sok helyen "mondani",hogy nem baj ha a fiú 4-5 évvel idősebb a lánynál,mivel akkor vannak egy szinten..(persze mindig vannak kivételek):D"
Hülyeség, a 10-12 éves időszakra ez igaz, de 15 évesen már egy szinten vannak.
#7-es! De sok olyan 18 éves fiú is van,aki tényleg leragadt nem is 14 hanem vagy 10 éves szinten...:D
#8-as! Ugyan ezt mondtam..,hogy 15 évesen egy szinten vannak,ha a lány tényleg nem gyerekes..
Félreértettél, én úgy értettem egy 15 éves fiúk és lányok vannak egy szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!