Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm elvette a pénzemet es nem adott visszajárót lehetséges hogy a pénzemért van velem?
Mondta a barátnőm hogy szomjas de nem volt nála a táskája amiben a pénze van igy elő vettem a zsebemből 3.000 ft ott es kivette a kezemből es röhögőt bement a boltba vett üdítőt es a visszajárót nem adta visza es amikor mondtam neki röhögőt meg viccelődőt hogy eltunt megy ilyenek.
Lehetséges hogy csak a pénzemért van velem es csak azert mondja hogy szeret hogy pénzeljem?
Szerintem jobb ha szakítasz vele.
Egy normális lány ha el is fogadja akkor az a minimum hogy visszaadja a visszajárót bármennyiről is legyen szó.
Sőt néha nem is merek inkább a fiúnak szólni akivel randizom hogy szomjas vagy éhes vagyok, hogy ne azt higgye hogy nekem csak a pénz kell.
Hány évesek vagytok? Nagyon fiatalnak tűntök. Egy esetből nem lehet ezt megmondani, plusz nem látjuk hogy viselkedik veled, de az biztos, hogy komolytalan, gyerekes és röhejes volt.
Mondd meg neki újra, hogy ez az eset téged idegesít, te megbíztál benne, de ő átvert, nézzen magába és adja vissza a pénzed. Ha elröhögcséli megint, nem érdekli, akkor nincs értelme vele lenni, mert komolytalan az egész. Majd egyszer talán felfogja mit csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!