Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem "furcsa", lehetséges hogy még erez valamit?
Elmentem barátokkal bulizni, ittam alkoholt, majd biliárdoztunk egyet mielőtt el kezdtünk bulizni, észrevettem hogy az exem is ott van, leült nem messze tőlem a barátnőivel és láttam hogy néha néz engem.
Nem sokkal később oda jött néhány régi lány ismerősöm ( az exem nem ismeri őket ) megpusziltam arcon, megöleltem őket és elkezdtünk beszélgetni, akkor is figyelt az exem néha ( ahogy észrevettem mert próbáltam nem ránézni ). Elkezdtünk bulizni és a barátokkal táncoltunk majd később a lányokkal is, akkor észrevettem hogy figyel erősen..folyamatosan nézett. Később láttam hogy egy fiúval ( akit utál ő is és a barátnői is ) elkezdett mellette, előtte táncolni..azért csinálta hogy idegesítsen? lehet ha még szeret? ( szakításnál azt mondta nem szeret, de lehetséges mégis? )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!