Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki rontotta el jobban a kapcsolatunkat?
Na szoval a gondok 3 honap jaras utan kezdodtek amikor nem akart nagyon felvallalni senki elott se a szuleinek se a haverjainak nem mutatott be es amikor egy nagyobb tarsasagba alltunk koszonni se akart ekkor kezdodott az elso balhes ugye beverte egy buszmegallo uveget. 1. majdnem szakitas
Ezutan rosszabb lett a helyzet 2-szer volt nalunk (masodjara csak vita utan) 3-4 alkalommal lemondta h nem tud kijonni hozzank sot egyszer meg is igerte aztan elfelejtett szolni h megse es egesz delutan vartam de nem uzent igy nekem kellett rairogatni h mi van kovi balhe: betorte egy srac orrat igaz okkal de akkor is..
2.szakitas adtam neki egy eselyt azota az tortent h osztalykir.utan amikor 4 napig nem talalkozunk megigeri h kijon elem az allomasra erre minden fontosabb volt neki telefont intezett stb stb es elfelejtett fel orat vartam ra aztan en hivogattam es engem hibaztatott h miert nem szoltam neki h ne felejtse el a dolgot
3.szakitas.
Ujabb esely: azert balhezik mert tanulas miatt nem tudok atmenni hozza mert o rosszul van amikor en eddig amikor hivott mindig nala voltam es most azt hiszi hazudok. Tegnap feltekeny volt mert elmentem b.nommel bulizni es h miert nem toltok vele tobb estet:pl azert mert mondtam neki h maskor vele megyek bulizni de nem akart jonni meg mindig hivom ide oda de soha nem ulunk be sehova csak a parkba gubbasztunk. Jo felajanlja neha h menjunk el pl usziba de amikor varosba vagyunk nemigazan hiv meg semmire... Es meg en vagyon szte a bunko flegma. 16/L
Ő
Nyugi,ez a "kapcsolat" nem fog sokáig tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!