Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem tudom hogy hogy hivjam a baratom?
Figyelt kérdés
Barnabasnak hivjak de en sosem tudom hogyan hivjam. A legtobben a vezetek neven szolitjak de hat en ugy nem fogom. Nem szeretem se Barnanak se Barnabasnak hivni. Valaji segitene? Normalis valaszokat legyszi2018. máj. 13. 12:01
2/12 anonim válasza:
Barni, vagy egyszerűen szerelmem/életem/drágám/stb. De eddig hogy hívtad?:D Az oké, hogy nem szereted a nevét (?) de arra hallgat, mások is hívják úgy gondolom.... A vezetéknevén általában haverok, barátok szokták hívni az embert, az nem jó ötlet, ha a barátnője vagy.
3/12 anonim válasza:
Barnimó :) Ez olyan mint a manó.Én szoktam hívni így embereket,hogy a "mó"-t a szó végére teszem:Cicamó,csítámó :D Érdekes,ugye?
6/12 anonim válasza:
Most eszembe jutott a Barci, amiről meg Kazincbarcika:)
Barcus, Barnus esetleg?
Barnici;Nici
édesem,életem,kincsem,kicsim,drágám,szívem, csillagom, galambom, egyetlenem, nyuszkó, cicám, angyalom, kedvesem, szerelmem, cukorbogárkám, macikám, babám, mucus
7/12 anonim válasza:
*aranyom
arany virágszálam
aranycsillagom
8/12 anonim válasza:
Cunci mókus, szerintem meglepődne
10/12 anonim válasza:
Ha valami egyedit szeretnél, akkor a tulajdonságai alapján válassz neki becenevet.
Pl ha erős, —> macikám
Édes/kedves —> gb (gummybear)
Romantikus —> Rómeó :D
Stb stb stb..
A szívem, meg cicám szerintem túl szokványosak manapság.
Mi fiúk szeretjük ha van egyedi becenevünk :D
16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!