Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri kockáztatni és szakítani a barátommal?
Nem hinném hogy összejönne veled...Valszeg szereti a barátnőjét.
Meg amúgy se a mostani barátod miatt biztos nem tenné meg hogy tönkre tegye a barátságukat miattad.
Nagy pofátlanság lenne, ha beleavatkoznál a barátod haverjának a dolgaiba. Van barátnője! A barátnője szereti a barátját, hisz azért van vele! Ha minden igaz, akkor a fiú is oda van a lányért. Miért nem jó neked a mostani állapot? Egy normális fiúval miért nem tudsz jól kijönni? Nagyon kevés jó fiú van a mai világba, aki tiszteli a barátnőjét. Szerintem ő nem érdemel meg téged, ha már ilyeneken gondolkodsz.
Összetörnél egy kapcsolatot és ha mégis mondjuk a fiú lemondana a mostani barátnőjéről miattad, akkor te is elgondolkodhatnál azon, hogy ha jön egy nálad szebb csaj, akkor majd mit tesz a fiú...majd téged is elhagy mint az akkori barátnőjét.
Ha, belegondolsz nem lenne valami jó választás...
Az ilyen nöktöl mentsen meg engem a jo elet mint te.
Undorito
21F
a baratod haverja, baratkent tekint rad. ezert beszelte meg veled, a sajat parkapcsolati gondjat. ne gondold tul.
es a baratodat meg hagyd el. ez nem igazi szerelem. igy meg csak ot is hulyited. es magadat is..
Inkább hagyd mindkettőt. Jobban járnak. Ha veled beszéli meg a barátnőjével kapcsolatos problémáit akkor max barátként tekint rád.
Szegény barátodat meg sajnálom de őszintén. Kifogott egy idétlen kislányt már bocs.
21/L
Kultúrált válasz:
Nem szereted a barátodat. Szakíts vele. A haverjának van barátnője. Ne rontsd el a kapcsolatát. Keress mást. Nincs itt mit kockáztatni.
Nem kultúrált válasz:
Férfitársaim, az ég óvjon az ilyen r!biktől bennünket
22/f
Én is 17 éves vagyok, és sajnos pont az ilyen stílusú lányok miatt nézik le a korosztályunkat, mint te. :(
Lassan 1 éve élek párkapcsolatban,és meg se fordult a fejembe,hogy mással legyek,annyira szeretem a barátomat. Te még egyáltalán nem értél meg egy kapcsolatra. Szerintem hanyagold minkettőt! A barátod haverja nem érez irántad semmit, a barátnőjét szereti. Te pedig vagy maradj meg a barátod mellett hűségesen,vagy pedig hagyd mindkettőt.. gondolkodj kicsit el rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!