Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri kockáztatni és szakítani a barátommal?
Figyelt kérdés
Egy 17 éves lány vagyok, lassan 2 hónapja van barátom, de mivel ez egy távkapcsolat sajnos nem tudunk sokszor találkozni. Viszont nagyon megtetszett nekem a barátom egyik haverja... Tudom, nem lenne szép dolog szakítani a barátommal és aztán összejönni a haverjával... Viszont teljesen odáig vagyok érte, chateltem is vele és elég jóba vagyunk, DE van barátnője... 4 napja ismerem ezt a fiút, mégis azt érzem megbízik bennem, és egyszer amikor haragudott a barátnőjére akkor azt is velem beszélte meg. Általában tőlem kér párkapcsolati tanácsokat, és ahelyett hogy mondanék valami tanácsot,akaratom ellenére is a barátnőjét állítom be hülyének,pedig nem is ismerem azt a lányt. Lehet ez hülyeség volt, de egyszer amikor a barátommal akartunk találkozni elhívtam őt is, és azt mondta szívesen találkozna velünk. Végül meggondolta magát és inkább ment a barátnőjéhez. Most mit tegyek? Szakítsak a barátommal és kockáztassak, hátha egyszer össze jövök a haverjával? Egyébként a haverja 16 éves, de ez szerintem nem probléma...2018. máj. 8. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!