Szerintetek hívjam meg matuanduszomra barátom szüleit? Bővebben lenn.
Én 18 vagyok, barátom 21. Már két év és 3 hónapja járunk,én nagyon jól kijövök a szüleivel, ritkán át is megyek az anyukájához beszélgetni, szal jó a viszony. Pont hétfőn mikor voltam rákérdezett a maturanduszos dologra és mivel nem tudtam neki biztosat mondani, ezért annyi mondtam a kérdésre hogy nem tudom pontosan még hogy hány órakor lesz, csupán a dátumot.
Na, most, szerintetek akkor hívjam meg a szüleit vagy inkább hagyjam? Bunkóság lenne vagy sem?
(mondjuk ballagásomra tuti meghívom őket, csak ezen nagyon hezitálok)
Jaaa :) Merrefelé hívják így? Komolyan érdekel, sosem hallottam még ezelőtt :)
Egyébként, hogy tényleg válaszoljak: a párodat gondolom meghívtad. Kérdezd meg tőle, mit gondol erről. Szerintem mondjuk három hónap elég rövid idő, én nem hívnám el őket a helyedben (mi két éve vagyunk együtt, most már elég sok közös programunk van az ő szüleivel vagy az enyémekkel, így már természetes).
Erdekes. A magyarok tartjak altalaban ezt, mondjuk en Romaniaban elek, azonbelul Erdely.
De irtam a kerdesben hogy mar vagyunk tobb mint 2 evesek :)
Paromat nem tudom elhivni mivel tavkapcsolatban vagyunk jelenleg :)
Jaj, basszus! Azt hiszem, ráfekszem picit az olvasásra akkor :) Ne haragudj, csak a szám tűnt fel a leírásban. Tartják Magyarországon a szalagavatót szinte mindenhol, de sosem hallottam még ilyen néven :)
Még mindig amondó vagyok, hogy a párodat kérdezd meg, szerinte meghívd-e a szüleit. Mondjuk ha ő nem tud elmenni rá, akkor nekem elég furán jönne ki, ha a szülei pedig ott lennének :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!