Szerintetek az gáz? Hogy epilepsziás vagyok 14 évesen és nincs egyensúlyom és ezúton nem tudok bickilizni. És a barátom most azt mondja tanuljak meg.
Figyelt kérdés
Szerintetek gáz?#betegég.
2014. jan. 4. 11:40
1/6 anonim válasza:
A betegségből adódó hiányosság nem gáz. Gondolom amit megtehetsz megteszed. Ennyi. Ha nem fogja fel, akkor hajtsd el a fenébe!
2/6 anonim válasza:
Ebben semmi gáz sincs. Egy betegségre azt mondani, hogy gáz, a világ egyik legprimitívebb reakciója. A gáz az, hogy a barátod ezt nem képes felfogni. 20/f
3/6 Krande válasza:
Az egyensúlyérzéked a kérdés, hogy mennyire boldogulsz a biciklivel. Bizonyos mértékig biztosan fejleszthető, ha nem próbálod ki, akkor viszont sosem tudod meg hogy mennyire :) Ami az epilepsziát illeti: arra figyelj hogy soha ne bicajozz egyedül, mindig legyen valaki aki segít és szükség esetén megáll és leszed a kerékpárról (vagy a kerékpárt rólad) de egyébként szerintem miért ne próbálkozhatnál.
4/6 anonim válasza:
Epilepsziás vagyok 9 éve, és mióta az eszemet tudom iszonyú rossz az egyensúlyérzékem. Szeretek (és szerintem jól tudok) kerékpározni, és ha rohammentes vagy, semmi félnivalód nincs. Eleinte persze párszor elesel, ez normális, de vegyél sisakot, könyök- és térdvédőt és akkor nem ütöd meg nagyon magad. Jó móka, tényleg érdemes megtanulni, kérd meg a barátod, hogy segítsen. És a legjobb, hogy közben sok boldog pillanatot éltek meg együtt és még jobban megismeritek egymást ;)
Hajrá és ne félj! :)
25F
5/6 anonim válasza:
De hogy gaz aki azt mondja gaz az eretlen ns szegyelld regen en panik beteg voltam en azt hittem gaz pedig nem az csak hat errol az ember nem hetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!