Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Volt már e olyan közületek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már e olyan közületek akinek a szülei vagy a párja szülei nem engedték, hogy egymásnál aludjatok?

Figyelt kérdés
Most ebben a cipőben járunk mi is a párommal (én 18f, ő 17l), a szülei nem engedik, hogy egymásnál aludjunk mert még túl korainak tartják és egyszerűen képtelenség őket meggyőzni, hogy felelősség teljesen, tényleg csak együttalvásról lenne szó. Az egész családjuk nagyon vallásos még hozzá kell tenni. Lassan fél éve vagyunk együtt és szerintem már ennek itt van az ideje. Szerintetek van erre valami megoldás? Vagy, hogy tudnám meggyőzni a szüleit?

2018. máj. 9. 08:49
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Sehogy. Sajnálom, de ha vallásosak, akkor olyan szinten ragaszkodnak ezekhez az elvekhez, ha ennyire tiltják ezt, akkor nem nagyon tudsz mit csinálni. (Pláne ha azok a tipikus magyarok, akkor esélytelen.) Sajnálom.
2018. máj. 9. 09:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Mondjatok, hogy a fsz nappal is all. Kicsit ledobbennek majd:D

Egyebkent tenyleg semmit sem lehet tenni, majd max megenyhulnek egy par honap mulva

2018. máj. 9. 10:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem exem szülei voltak ilyenek, csak nem vallásosság miatt, hanem szimplán idióták voltak. Arra nem gondolnak, hogy nappal is lehet kefélni. Biztos azt hiszi, hogy sötétbe akarjátok, hogy Isten szeme ne lássa XD

Sajnállak titeket, rossz látni, hogy 2 maradi, vallásos szülő meglehetetleníti a kapcsolatotokat. Én régebben úgy szűrtem ki ezt, hogy megkérdeztem vallásosak e és ha igen akkor hanyagoltam a témát :D

2018. máj. 9. 13:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálam is volt egy ideig. Aztán közöltem hogy már nem vagyok szűz. Beletelt 1-2 hétbe amíg elfogadták de utána belementek. Szóval a hétvégéink már egymásnál töltjük.

(9 hónapos kapcsolat)

2018. máj. 9. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Ugyan mar, ha szexelni akarnátok, azt mashol is csinalhatjatok gond nelkul, nem kell ahhoz egymasnal aludni. Nem ertem, ezt miert nem fogja fel sok szulo, hogy nem kell feltetlenul ottalvas az ilyenhez. A masik meg az, hogy ott sem tortenik mindenkepp meg.
2018. máj. 9. 19:49
 6/6 anonim ***** válasza:

En hagynam az ilyen nöt akinek ilyen primitiv csaladja van :D

21F

2018. máj. 11. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!