Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek, hogy beszeljük...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, hogy beszeljük meg a szüleivel, hogy ott aludhatjunk egymásnál?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 1 hónapja vagyunk együtt, és 17 évessek vagyunk mindketten, és hát 30 kilométerre lakunk egymástól és hát az összeköttetés nem a legjobb,és szeretnénk többet találkozni ,de nem birok minden nap annyit utazni.Ezért jo lenne ha valahogy rá birnánk venni a szüleit ,hogy nála aludhassak.(Tudom hogy a szülőknek kora,ha közelebb lenne hozzám nem lenne erre igényem...)
2017. jún. 20. 21:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
1 hónap kevés még :/ szerintem. Először is a szüleivel kéne jól megismerkedned. Nem kéne egyből az hogy az ágyban lássanak a lányukkal. Tegyél jó benyomást aztán szabad a pálya. Gondolkodj előre és könnyítsd meg a helyzeted.
2017. jún. 20. 22:01
 2/11 anonim ***** válasza:

Túl friss a kapcsolat, plusz nem is laktok annyira de nagyon messze, nem hinném hogy bele fognak menni.

Ha pedig burkoltan arra célzol, hogy dugni akartok, nem kell velük láttamoztatni. Ha komolyan akarjátok, úgyis lesz rá hely és alkalom is.

2017. jún. 20. 22:09
 3/11 A kérdező kommentje:

Nem a dugasról szól ez, azt lehet nappal is..

Hanem arrol hogy nem vagyunk messze de nem nagyon van buszjarat arra.Jogsim még nincs...

2017. jún. 20. 22:13
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
Á, nem adugásról szól, persze, tudod ki hiszi el. :D Remélem a szüleinek van esze és jobban odafigyelnek a kislányukra.
2017. jún. 20. 22:16
 5/11 A kérdező kommentje:
Mekkora szerencsétlen vagy utolso édes istenem, ha arrol szólna akkor nem 30 kilometerre kerestem volna magamnak baratnőt hanem helyben..
2017. jún. 20. 22:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Hat esetleg ha eloszor ugy beszelnetek meg hogy nem egyutt alszotok hanem kulon pl te atmesz hozzajuk es a kanapen? 😊 de amugy en sem ertem ilyen teren a szuloket amit este csinlhattok azt nappal is szval.. 🤗
2017. jún. 20. 22:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Hat igazábol volt olyan a hétvégén, csak hát nem valami nagy a hazuk és hat ahol nekem kelett aludnom, az a szülei háloszobája előtt van és azon ők átjárnak, ami egy kicsit kellemetlen nekem, ha olyan szoba lenne amin nem kene átjárniuk akkor meg beletörődnék..
2017. jún. 20. 22:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Add elő poénosan.
2017. jún. 20. 22:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem pillanatnyilag elégedj meg azzal,hogy egyáltalán ott aludhatsz, és hagyjátok későbbre azt, hogy együtt. Meg egy idő után, ha bírnak a szülei és minden adott, úgyis belemennek majd az együtt alvásba.
2017. jún. 20. 22:36
 10/11 A kérdező kommentje:
okes akkor inkább még össze szoritom a fogaim..
2017. jún. 20. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!