Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért csak a szexet látja bennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a szexet látja bennem?

Figyelt kérdés
Van egy fiu. Nagyon jol elbeszelgetunk, tegnap 2,5orat telefonaltunk, aztan mondtam ma neki hogy kardiozok, es izomlazam van, erre azt irta hogy: akkor atmegyek, es lenyujtalak 😂😂 vicces tenyleg de nem ertem, van akinel ez a duma nyerő?? Miert nem lehet valakit annyira tisztelni, hogy nem nyogunk be ilyeneket?
2018. máj. 3. 11:05
1 2
 1/11 anonim válasza:
48%
mert biztos nem tudja, hogy egy humortalan csaj vagy...
2018. máj. 3. 11:36
 2/11 A kérdező kommentje:

Jogos!!!! 😂😂😂😂

Bohoc :(

2018. máj. 3. 11:47
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

Emiatt azt hiszed, hogy “csak a szexet latja benned”? Tett meg mas utalasokat is vagy csak ennyi?

Amugy en ezt inkabb humornak vennem, de kinek mi:D

2018. máj. 3. 12:30
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Ez még semmi, én már írtam durvábbakat is csajoknak és volt olyan aki még élvezte is az ilyen dumát. Fogd fel csak humornak, gondolom fiatal vagy még.

Egyébként már egy alakuló kapcsolatban is fontos valamilyen szinten az intimitás, ha más nem akkor ilyen apró utalásokkal. Legalább nem laposodik el a beszélgetés, és ettől még nem feltétlen csak a szexre hajt.

2018. máj. 3. 12:47
 5/11 anonim ***** válasza:

#4 Egyetértek.

Ha szerinted is vicces, akkor miért kérdezel ilyet kérdező?:) Örülj neki, hogy van egy srác akivel ilyen jól kijösz. Szerintem ha ezt tőle is megkérdeznéd, normálisan elmagyarázná, hogy ez csak egy vicc, volt és bocsánatot kérne.:D

2018. máj. 3. 15:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Ez csak vicc, en is mondok ilyeneket, de csak poenbol, semmi több :D
2018. máj. 3. 15:49
 7/11 A kérdező kommentje:
Van humorom, ertekelem a humort is, csak ma mar tobbszor is belott valami hasonlot es tenyleg megfordult bennem hogy bsni akar, de amugy nincs baj az intimitassal meg a humorral se ;) nem vagy frigid es nem vagyok savanyu sem:D csak ha valaki tobbszor hangoztatja ezeket akkor nyilvan elgondolkodok azon, hogy mi a szandeka
2018. máj. 3. 16:06
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok frigid*
2018. máj. 3. 16:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Sajna latszik, hogy meg nagyon gyerek vagy...
2018. máj. 3. 16:51
 10/11 anonim ***** válasza:

"akkor atmegyek, es lenyujtalak 😂😂 vicces tenyleg de nem ertem,"

Nem, ez nem vicces.

Valakinél ez nyerő, jó látni,hogy nálad nem.

2018. máj. 3. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!