Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátnőm nem bízik bennem,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nem bízik bennem, nagyon nehéz így, mert még távkapcsolatban vagyunk, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Párszor előjött már ilyen féltékenységi jelenet, érzem hogy nem bízik bennem barátnőm. Mivel távol is vagyunk egymástól ezért nehezebb az egész.

Ő jó csaj, én meg elvileg jó pasinak mondott vagyok. Szóval van hogy rám írnak lányok de lerázom őket.

Hogyan tudassam barátnőmmel, hogy csak őrá gondolok?

Neki még rossz tapasztalata is van, úgyhogy mindig gyanakszik.

2017. nov. 24. 20:55
 1/4 anonim válasza:
Sajnos én is pont ugyanígy vagyok, csak a másik oldalról. Eddig mindkét barátom megcsalt (pedig engem sem mondanak rossz csajnak), és bár nagyon szeretnék bízni a mostaniban, meg próbálom is elnyomni az ilyen féltékeny gondolatokat, mindig ott vannak a háttérben, és néha akarva-akaratlanul is megkérdőjelezem a hűségességét. Még akkor is, ha tudom, hogy nem csalna meg (a többiről is így gondoltam még anno). Szóval nem feltétlen abban van a hiba, hogy nem bízik benned. Az mindenképp segít szerintem, ha minél többször közlöd vele, hogy eszed ágában sincs megcsalni.
2017. nov. 24. 21:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Mond el neki hogy mennyire szereted és hogy csak ő számít neked és hogy bízzon benned.

Ezt szerintem személyesen jobb lenne vele közölni.

Aztán akár meg is mutathatod neki az üzeneteket, ahogy lekoptattad a másik csajokat. :)

18L

2017. nov. 24. 22:03
 3/4 anonim ***** válasza:
A kiszemeltem tudja, hogy eléggé bizalmatlan vagyok a legtöbb emberrel. Úgy beszél velem, hogy érezzem a bizalmát. Viszont ehhez nem csak ennyi kell, hanem nekem is nagyon sokat kell tennem, hogy ne legyenek bennem iránta kételyek. Ezzel azt akarom mondani, hogy nem lesz elég, ha csak te fogsz mindenfélét megtenni, hanem neki is kellene alkalmazkodnia hozzád.
2017. nov. 25. 09:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne is haragudj, de ha nincs bizalom egy kapcsolatban, annak már mindegy. Főleg tákapcsolatban pedig különösen fontos. Én már csak tudom, 3 éve zökkenőmentes távkapcsolatban vagyok.
2017. nov. 25. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!