Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bocsássam meg neki? Párommal kb.1 éve vagyunk együtt, de távkapcsolatban élünk. Mihez kezdjek? Ő nem bízik bennem, pedig semmi oka nincs a féltékenységre. Egyszerűen képtelen bizalommal lenni irántam.
Figyelt kérdés
A konkrét probléma a következő:
Itthon volt kb. 2 hónapot, és nem olyan rég újra kiment dolgozni. A héten valami furcsaságot vettem észre otthon, miközben MSN-eztem. Utánanéztem, és kiderült, hogy felrakott valami programot a gépemre, ami minden billentyűleütésemet megjegyzi, és küldi neki (e-mail, jelszavak, msn stb.) Valamint feltörette az e-mailemet (régebben).
2008. okt. 18. 13:39
1/4 anonim válasza:
Nem azért féltékeny mert neki van valami takargatni valója?Nem lehet jó távkapcsolatban élni,hiába már 1 éve együtt vagytok,de ebből az 1 évből igazán mennyit voltatok együtt?Ez elég aljasság volt tőle amit csinált,de általában a távkapcsolatok nem működnek hosszú távon.Ez a túlzott féltékenység tönkreteheti a kapcsolatot.Az lenne a legjobb ha hazajönne,vagy te utánamennél.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy volna takargatnivalója, voltam kint nála.
Kb. 4 hónap volt, amit igazából együtt voltunk.
Hát, nem tudom mi lesz.
2008. okt. 18. 15:48
4/4 anonim válasza:
Keyloggert rakott a gépedre? Gyönyörű.... megkérdezhetnéd, hogy ezt hogyan is gondolta, és mit szólna, ha eltakarítanád ezért a p...ba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!