Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tapasztaltál már hasonlót...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztaltál már hasonlót ex-barátnővel, barátnővel mit lenne helyes tennem?

Figyelt kérdés

Tehát a volt barátnőm ugyan olyan rossz szándékú szerintem pszhiopata is mint én.

Tudom vicces de tényleg mind a ketten pszhiopaták vagyunk vagy én nem tudom...miez, de amióta elhagyott olyan lett mint én! Még a szövege is olyan mint az enyém, de teljesen komolyan mondom!

És megvagyok zavadodva most, hogy akkor mit is kéne kezdenem. Van egy csomó másik lány, de igazából az összes ugyan olyan...valamiért ő megfogott mert cuki de egy kis g**i amúgy :D de mindegy.

2018. ápr. 9. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Talán azért vonz ő, mert érdekes, és van benne kihívás, amitől igazából boldog tudsz lenni. Mindenkit lehet szeretni, talán az fogott meg hogy ő elviselte hogy olyan vagy, és fordítva.
2018. ápr. 9. 20:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát igen verekedtünk már majdnem mindennap, de akkor is megfogott..nem értem.
2018. ápr. 9. 20:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem mindent lehet megérteni. Főleg az érzelmeket nehéz. De az idő és a környezetváltozás rengeteget segíthet.
2018. ápr. 10. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!