Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez, mit tehetnék ellene?
Az utóbbi jó pár hónapban a barátnőm nagyon el van magával, és mindenben az van, ahogy ő dönt. Például egy héten ne találkozzunk, nem kell írnia és nem is fog ,csak flegmán néha egy nap, amikor meg kihozok egy találkozót, akkor pedig agresszív nagyon, és mindenféle sértő dolgot vág hozzám, a sárgaföldig leszid és a többi. Ő nyugodtan fiúzhat, ha én pedig nem írok vissza egyből neki, akkor megfenyeget. Ma is egy lány rám mosolygott, és ő agresszív módra fojtogatott és megkérdezte ki volt az, és akárhányszor mondtam, hogy nem tudom, agresszívabb lett.
Mitől válhatott ilyenné? Régen sem volt annyira különb, de most már túlságba esett. Hogy szabaduljak meg egy ilyen lánytól, hogy ne kerüljek bajba ? Mert azzal fenyeget, hogy feljelent és félek.
Értem. De attól félek, hogy találna valamit amivel keresztbe tehetne nekem. Az anyukája is többször vádolt engem azzal, hogy volt rajta valami seb és biztos bántom.
Mitől válhatott ilyenné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!