Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon félek a csalódástól....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon félek a csalódástól. Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
16F
2016. jan. 4. 22:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindenki fél tőle. Hogy valamitől igazán félhess, először át is kell élned. Úgy gondolod, ha belekezdenél egy kapcsolatba, hamar végetérne? Vagy csak nem mered elmondani az illetőnek hogy tetszik?
2016. jan. 4. 22:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem merem elmondani neki, hogy tetszik.
2016. jan. 4. 22:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Hidd el az a fajta csalódás még nem olyan fájdalmas. :) Engem az első barátom a kapcsolatunk elejétől a végéig megcsalt, az rosszabb. És csalódás, igen. De minden pillanat amit vele töltöttem megérte, mert nagyon boldog voltam, mégha így utólag már egy szemétként definiálom is magamban. :) Szóval hajrá, mondd el a lánynak, igazából két kimenetele lehet a dolognak. Ha meg nem kölcsönös, akkor talán egy ideig rosszul érzed majd magad, de elmúlik. Főleg, hogy ez a tetszés dolog nem egy mély érzelem. :)
2016. jan. 4. 23:06
 4/7 A kérdező kommentje:
De úgy érzem, hogy szeretem. És osztálytársak is vagyunk :(
2016. jan. 4. 23:09
 5/7 >_< ***** válasza:

Gondold át a dolgot, mi a rosszabb? Megpróbálni és elbukni, vagy meg sem próbálni, és azon keseregni évekig hogy nem próbáltad meg?

Nem is beszélve arról, hogy ha megpróbálod akkor még annak is megvan az esélye hogy összejöttök. Ha nem teszel semmit akkor talán egy idő után már késő lesz.

2016. jan. 4. 23:14
 6/7 A kérdező kommentje:
És mi lesz, ha nemet mond? Félek a többiek mit fognak mondani :/
2016. jan. 4. 23:17
 7/7 >_< ***** válasza:
Ha egy kicsit bővebben leírnád többre mennénk vele :D Az oké hogy osztálytársad de milyen a viszonyotok, mennyire érzed magadhoz közelinek, elhívtad már közös programokra? Anélkül is tehetsz az ügyért valamit hogy kimondanád hogy tetszik. Próbáld minél jobban megismerni őt, járj a kedvére néha.
2016. jan. 4. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!