Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Istentelenül bele vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Istentelenül bele vagyok esve, de egyszerűen nem tudom, mit tehetnék! Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki elég régóta tetszik már nekem, és mindig is kacérkodtam a gondolattal, hogy milyen lenne, ha a barátnőm lenne. Tulajdonképpen az elmúlt időszakban köszönhetően a csodás elitgiminknek, nem nagyon volt időm foglalkozni semmivel, ám úgy egy hónapja belekezdtem egy számomra nagyon kellemes, új dologba. (Elkezdtem kórusban énekelni.) A helyzet az, hogy a lány, noha korombeli, kettővel fölöttem jár, mert én nyelvis voltam tavaly. Egyébként nagyon régóta ismerem, ugyanis táncolunk mind a ketten egy együttesben, csak Ő egy csoporttal feljebb, mint én. És egyébként Ő benne volt ebben a kórusban, ahol én most kezdtem el énekelni, és egyszer csak azt vettem észre, hogy mintha a szokásos "Helló-szia" dolgon túl is éreznék már valamit, mintha már nem csak szimplán tetszene. Az a furcsa, hogy egyre többet gondoltam rá, aztán egy idő után már csak ő járt a fejemben,és a mai napra eljutottam oda, hogy egész nap kábé 20 centivel a föld fölött lebegve mászkáltam mindenfelé, és az a bizonyos rózsaszín füst lengett körbe egész nap, viszont ha véletlenül találkoztam ma vele a gimiben (pölö reggel is), egy gyors "szia", és jó adag fülvörösödés után pucoltam el minél messzebb tőle. Az volt a fura, hogy úgy látszott, mintha ő is kicsit zavarban lett volna, amikor meglátott.

Aztán pölö még pár hete beszélgetem vele, akkor is kérdeztem tőle valamit,és utána még néztem vagy fél percig, ahogy táncol (próba előtt voltunk, ilyenkor szoktak gyakorolgatni), és asszem elég elvarázsolt pofát vághattam, ahogy néztem, mert elmosolyodott, és rám kacsintott. Ma igazából meg egész nap lebegtem a föld felett, és matekból is kikaptuk a témazárónkat, aztán négy pontot kaptam rá, olyan egyes lett, mint a huzat, máskor ezért éléggé dühös lennék, most meg még nevettem is rajta, meg poénkodtunk az egyik haverommal. (övé is egyes lett, csak 12 pontos). És öcsém mondta valamikor, hogy amugy totál látszik, hogy bele vagyok zúgva a lányba,de nem kéne ennyire facén kommentelni,mert inkább privátban kéne. Amugy nincs pasija legjobb tudomásom szerint, rég nem is volt,és sokszor úgy tűnik, mintha engem nézne, de mikor ránézek, valahogy mindig más szögben állnak a szemei, de full olyan, mintha éppen egy pillanattal előtte kapta volna le rólam a szemét (ez csak amolyan megérzés, meg "gyanú").

Nagyon jó táncos egyébként, az életének nagyon fontos része a néptánc, imádja csinálni, totál az élete része. Én is egy viszonylag nemrossz táncos vagyok, de neki közelébe se érek. Egyébként a néptánc nekem is nagyon sokat jelent, és én is imádom, de nem vagyok olyan jó, mint ő.

Szerintetek milyen esélyeim vannak nála ezek alapján, lehet talán, hogy kicsit is bejövök neki? Nem vagyok gnóm, meg semmi ilyesmi, kábé átlagos srác sztem.

Ő meg egy amúgy álomszép lány, viszonylag alacsony, és gyönyörű, olyan szeme van, mint a macskáknak, sztem váltakozik is a színe :) . szeret fontoskodni, meg megmondani amúgy nekem, hogy már megint mit nem csináltam jól, (pölö táncban, vagy éppen táborokban ha vigyázni kell a kicsikre), de ez nem sértő, vagy ilyesmi, vicces ilyenkor a dolog.

Szóval szerintetek? Elég bátortalan fickó vagyok csajozás szempontjából, mit gondoltok, érdemes megpróbálni valamit, vagy hagyjam a francba, és próbáljam meg kibírni a kibírhatatlant.

2015. dec. 11. 22:50
 1/8 anonim válasza:
Egy próbát megér semmit se veszíthetik vele ;)
2015. dec. 11. 23:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindenképpen próbáld meg, mert ha nem később még bánni fogod
2015. dec. 11. 23:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Jó, de milyen esélyeim vannak ezek szerint, úgy értem, hogy lehetséges, hogy nem kosaraz ki kapásból?
2015. dec. 11. 23:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fog azonnal elutasítani, legalábbis azok alapján amiket leírtál, biztos, hogy nem. Sok sikert!
2015. dec. 11. 23:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Huh, asszem hallgatok rátok, régen nem próbálkoztam lánnyal már jó ideje szingli vagyok...
2015. dec. 11. 23:34
 6/8 anonim válasza:
Én is régen elég bátortalan voltam, de egyszer erőt vettem magamon, összeszedve minden (kiskanál) bátorságomat, és odamentem kiszemeltemhez. Utána össze is jöttünk, és megtanultam, hogy két ember közötti kapcsolatnak sosem szabad itt elakadnia! Menj oda! Beszélgess vele! Ne félj, gondolj arra, hogy te megpróbálod, ha megy ha nem. Milyen szar lenne elmúlasztani ha mégis működe! Sok sikert :)
2015. dec. 12. 00:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Kérd fel táncolni és nézz a szemébe, ha a pupillái kitágulnak, akkor te is tetszel neki.
2015. dec. 12. 07:11
 8/8 anonim ***** válasza:
pölöxD. szerintem tetszel neki, hívd el moziba vagy sétálni.
2015. dec. 12. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!