Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma kezdtem el járni egy fiúval de egyszerűen nincs semmi közös témánk. Miről beszélgessek vele?
és eddig mi volt a téma?
vagy csak megkérdezte, hogy járnál-e vele?
hány évesek vagytok?
már régóta szemeztünk egymással és végre megkérdezett hogy járnék-e vele.. én persze igent mondtam De amint elkezdtünk járni olyan fura volt és mindig csak azon járt a fejem hogy mit mondjak neki.. (sablonos témák kizárva) nem olyanokrol akarok vele beszélni hogy pl. zene állatok (meg ilyen hülyeségek ) (már bocsánat) valami izgisebb téma kéne hogy rám ne unjon!!
Amugy 14 éves vagyok és ő is
7-es
szerintem ebbe nincs semmi vicc de ha te annak találod oké.. nagyon rosszul esik hogy egy normális kérdést felteszek és valami idióta elkezd oltogatni a neten..
Amugy többi válaszoló KÖSZÖNÖM SZÉPEN :) THANK YOU :D :"D
Wut?! Ez a jaras? Hiszen nem is ismered, azt sem tudod ki o, vagy, hogy mik erdeklik. Ezt nem fogom tudni megertni soha, "oreg" vagyok en mar ehhez.
Ezek a mai fiatalok...
Ezek a válaszok :D :D :D
Lehidalok.. :"D
"ezek a mai fiatalok"
Mért hány éves vagy?
Ha érdekel hogy ismerkedtünk meg akkor szivesen leirom privátba,...
elég bonyolult kapcsolat lett de ez van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!