Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon feltekeny a baratom?
Szóval a helyzet a következő. 10 hónapja vagyunk együtt. Az elején teljesen más volt, de amióta szerelmes belém fordult a kocka! Nem vehetek fel kivágott felsőt mert rám szól, és szabályosan felhúzza a felsőm a nyilt utcán, azzal a címmel hogy " nr mutogasd magad"
Nem mehetek nélküle bulizni, mert hogy a " palik rám mozdulnak"
Nem beszélhetek fiúkkal, mert hatalmas balhé lesz belőle:D mindenre féltékeny. Függesztettük magunkat facebookon meg más helyeken csak hogy nyugodtabb legyen a kapcsolatunk mert mindig emiatt volt a vita. Lassan itt a szülinapom, és mondtam neki hogy szeretnék vissza menni arra az egy napra, hogy mások is felköszönthessenek. Erre jött az óriási balhé.. "nem mehetsz, hogy gondolod hogy majd én végig nézem ahogy a palik felköszöntenek????" Borzalmas, és idegekkel nem lehet bírni ezt. Mi a vélemenyetek a szituációrol? Szeretem de ezzel kikészít, ráadásul ha egy fiú rám irt azt autómatikusan tiltanom kellett miatta mert kiakadt és borult a bili hogy: ne irkáljon ez a kis veréb es blablablaaaa
Sok mindent tudnék még írni, de úgy gondolom ebben benne van a lényeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!