Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltekeny a baratom, mit tegyek?
1,5 eve vagyunk egyutt majdnem, nagyon szeretem de nagyon feltekeny. Nem mondom h eltilt dolgoktol, de ilyen amiota egyutt vagyunk (az elejen nem mutatta ki annyira). Olyanokat csinal h neha megkerdezi suli utan h szoltak e hozzam fiuk (akár osztalyombol is), vagy multkor elutaztam batyamhoz 1 napra es emlitettem baratomnak h vannak fiu lakotarsai is (de kort se emlitettem semmi mast..) es du. Megbeszeltuk h legkozelebb este hivom azt mondta oke. Erre par ora mulva irja h "azert szar h nem tud rolam semmit, azt se h mit csinalok blabla.. En ezt nem ertem, meg mondta h bele tettem az ideget a fiu lakotarsakkal stb. Minden letezo fiura kepes feltekenykedni de neha tulzasba viszi. Sose ertettem ezt az egeszet, de nem torodtem vele mert egyebkent se jarok bulizni es fiu barataim sincsenek (ezeknek sem orulne mert o se bulizik es nem beszel mas lanyokkal) de akkor is...nem vágyom bulizasra meg mas fiukra korulottem de a multkori elutazas utan azt erzem h korlatoz es nevetsegesen feltekeny. Azt hiszi minden fiu ram akar maszni vagy ha csak hozzam szolnak, rohejes. SOHA DE SOHA nem adtam okot feltekenysegre es ezt o is tudja. Kezdek ettol besokallni, de vajon ez mennyire normalis? O azt mondja ez alapbol benne van, nem tud rajta valtoztatni de szerintem ez csak kifogas, nem minden fiu ilyen. Szerintem o tul idos ahhoz h ilyen gyerekes legyen.
18/L
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!