Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min szoktatok veszekedni a párotokkal?
Figyelt kérdés
Volt már olyan hogy nagyon összevesztetek? Mi volt az? Hogy oldottátok meg?2018. márc. 18. 14:29
1/2 anonim válasza:
Veszekedni bármin lehet. Ilyen kisebb 5 perces viták sűrűbben is vannak, vagy azért mert egyikünknek rossz napja van, vagy egyszerűen nem értjük meg a másikat. Ilyen kis viták félreértéseken alapulnak esetleg azon, hogy mi hogyan legyen. Nagyobb vitáink is voltak, köszönhetően nekem. 2 év alatt 2 nagyra tudok visszaemlékezni, és volt még 1-2 egész estés de reggelre megoldottuk.
2/2 anonim válasza:
Igaza van #1-nek, veszekedni akár a semmin is lehet.
Mi a párommal mindketten nagyon makacs emberek vagyunk, csak a saját igazunkat hajtogatjuk. Tisztába hagyunk vele, hogy ez nem vezet semmihez, de attól még csináljuk. Lassan 4 év alatt a legnagyobb vitánk egy időpont miatt volt: tudta, hogy nem fof menni a találkánk, mert már más volt neki betervezve, de nem szólt, mondván nem akar még nagyobb fájdalmat okozni azzal, hogy plusz egy hétig nem látjuk egymást (ekkor távkapcsolatban éltünk). Nem azok akadtam ki, hogy nem látjuk egymást még egy hétig, mert addigra már belerázódtam a távkapcsolatba, tudtam, hogy ki kell bírnom, hanem az fájt, hogy az utolsó pillanatban szólt. De aztán megoldottuk a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!