Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Igazából nem nagyon tudom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazából nem nagyon tudom hogy ezzel csak én vagyok így? Többi lent!

Figyelt kérdés
Nos az van, hogy van egy barátom. Fél évig voltam belé szerelmes, aztán megtetszettem neki és elkezdtünk járni. Kezdetben nagyon jó volt, folyamatosan bókolt, meg ilyenek. Most vagyunk 2 hónapja együtt, és nem tudom egy kicsit úgy érzem elaludt a kezdeti "láng"... Régebben minden nap csókolóztunk, de ma már nem nagyon van rá alkalmunk mivel.. hát ezt hogy is mondjam, a barátaink "kémkednek" utánunk, meg leskelődnek. Ezért hanyagoltuk a csókot... Mert ugye mások előtt nem szívesen csókolózik. Én nagyon szeretem és bármit megtennék érte és ő is, de nagyon félek hogy ezért megun és elhagy, vagy nem is tudom. Megcsalásról pedig szó sincs, mert bízom benne, nagyon félek... Úgy érzem hogy neki már annyira nem számít az hogy "romantikus" legyen, vagy nem tudom. Szóval köszi hogy elolvastad, adjatok tanácsot légyszi.<3

2018. febr. 14. 19:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Nehogy a hülye haverjaitok miatt legyen vége! Miért ne lehetne előttük csókolózni?? Ez teljesen normális!

Hány évesek vagytok amúgy?

Meg ezt lehet hogy meg kéne vele beszélned. Hogy pl hiányolod a csókokat..:D

16l

2018. febr. 14. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!