Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Pszhiopata lányt hol lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pszhiopata lányt hol lehet találni?

Figyelt kérdés

A lényeg annyi, hogy én az vagyok sajnos tudom magamról.

Egész egyszeruen unom az olyan embert magam mellett aki normális.

Tehát egy "vérengző" fenevad kell magam mellé akivel azt csinálok amit akarok, és forditva is igaz. Aki mellett pezsgés az élet...néha megcsaljuk egymást az sem baj, úgysem hiszek a szerelemben sajnos :D.

Hogyan ismerem meg azt a lányt aki az?

Tényleg bárkinek a személyiségét felismerem azonnal, hogy kb milyen hozzám illene e (utálom is ezt).

De nagyon nehéz normális pszhiopata lányt találni :D

Próbálkoztam már mindennel, nárcisztikus személyiség zavarossal is de ő meg gyenge, borderlineal is de őt meg sajnáltam.

Szóval ÉLES pszhiopata van? Vagy van olyan hely ahol lehet találni?? Tudna valaki tippet adni ?

:D:D:D tudom elég vicces a kérdés, de sajnos halálosan komoly. 25f

2018. febr. 12. 18:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ne legyél benne annyira biztos, hogy pszichopata vagy, büszke meg főleg ne, ugyanis fejletlenebb az agyuk a normál emberétől.
2018. febr. 13. 16:21
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező pszhiopata, nem pszichopata :)
2018. febr. 14. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!