Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Pszhiopata lányt hol lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pszhiopata lányt hol lehet találni?

Figyelt kérdés

A lényeg annyi, hogy én az vagyok sajnos tudom magamról.

Egész egyszeruen unom az olyan embert magam mellett aki normális.

Tehát egy "vérengző" fenevad kell magam mellé akivel azt csinálok amit akarok, és forditva is igaz. Aki mellett pezsgés az élet...néha megcsaljuk egymást az sem baj, úgysem hiszek a szerelemben sajnos :D.

Hogyan ismerem meg azt a lányt aki az?

Tényleg bárkinek a személyiségét felismerem azonnal, hogy kb milyen hozzám illene e (utálom is ezt).

De nagyon nehéz normális pszhiopata lányt találni :D

Próbálkoztam már mindennel, nárcisztikus személyiség zavarossal is de ő meg gyenge, borderlineal is de őt meg sajnáltam.

Szóval ÉLES pszhiopata van? Vagy van olyan hely ahol lehet találni?? Tudna valaki tippet adni ?

:D:D:D tudom elég vicces a kérdés, de sajnos halálosan komoly. 25f

2018. febr. 12. 18:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt miert tinibe irtad, ha 25 eves vagy?
2018. febr. 12. 18:57
 2/12 A kérdező kommentje:
Basszús nem is ide akartam :D na mostmár mindegy..
2018. febr. 12. 19:01
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Pszichiáter diagnosztizált téged? Vagy a wikipedia?
2018. febr. 12. 19:04
 4/12 anonim válasza:
100%
na ez erdekes :D miben nyilvanul meg a te pszichopatasagod?
2018. febr. 12. 19:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de ha a borderline-ost sajnáltad, nem vagy pszichopata. Pszichopata, az akinek full semmilyen érzései nincsenek. Nem sajnál senkit.
2018. febr. 12. 20:04
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Én a temetőbe szoktam járni, ahol sok a borostyán (imádom és megnyugtat, ha ölni szeretnék). Kicsi az esélye, hogy összefutnánk, de ha igen, akkor a félelemtől összehugyozva magad elfutnál.
2018. febr. 12. 20:28
 7/12 anonim ***** válasza:
#3 Erre iszok.
2018. febr. 12. 20:47
 8/12 anonim ***** válasza:
Tehát olyan vagy mint az End Of The F***cking world sorozatban a a fiú és egy olyan lányt keresel magadnak mint a csaj?Hmmmmm?
2018. febr. 12. 22:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Látom nem vagy tisztában a pszichopátia fogalmával, pedig őket általában nem vonzzák a műveletlen emberek. :/ Szomorú. De legalább nem egy normális lányt akarsz tönkretenni a baromállat személyiségeddel, ezért már plusz pontot adok.
2018. febr. 12. 22:51
 10/12 anonim ***** válasza:

"De nagyon nehéz normális pszhiopata lányt találni :D "

:D

2018. febr. 13. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!