Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi a véleményetek erről?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Titeket zavarna?

Figyelt kérdés

Ha a párodnak van egy ismerőse aki régen nagyon tetszett neki, meg jóban voltak. Eleve köztetek azért alakult ki mert csak őt akarta féltékennyé tenni veled. És most megint nagyon egymásra találtak és naponta ölelgetik hosszan egymást meg vannak ilyen apró testi kontaktusokban. Másrészt meg az az ismerős sokkal vonzóbb és központibb személyiség. Ez zavarna, mégha tudod is hogy téged szeret már nem őt?

-Egy introvertált kissebbségikomplexusos lány aki már ejtetettek pofára korábban.

2018. febr. 7. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem kezdenék olyannal, akinek eredendően csak arra kellettem, hogy kihasználjon, és mást gyerekes módon érzelmileg bántson. Sőt... semmiképp nem állnék le ilyen játszmázó kis hülyékkel.
2018. febr. 7. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom... eleve azt roppant méltatlan dolognak tartom, hogyha velem akarnak féltékennyé tenni valakit, egyrészt mert ezt a módszert is annak tartom, másrészt pedig ha én érzek közben valamit, akkor ez tök megalázó. Ha mégis belementem, mert nem tudom... jófej akartam lenni, vagy annyira szerelmes voltam, és most ilyenek történnek köztük az elég kellemetlen lenne. Mármint egy szimpla ölelésbe nem halok bele, de ha egyszer tetszett neki és most hosszan ölelgeti, meg apró érintések stb. akkor az még mindig a vonzalom jele, szóval zavarna. Ámde hogyha közben ugyanúgy érezteti velem, hogy szeret, és úgy kezel és érzem is rajta, akkor talán nem hoznám fel a témát, vagy csak elmondanám neki, hogy elhiszem, hogy szeret, de engem ez mégis kellemetlenül érint, és hogyha szeret és megértő, akkor abba fogja hagyni.
2018. febr. 7. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Megint pofára fogsz esni
2018. febr. 7. 20:52
 4/5 A kérdező kommentje:

Hat kezdetben nem tudtam hogy csak ezért volt, de azt mondta hogy ez hamar megvaltozott.

Meg másokkal is szokott ilyen közvetlen lenni, csak talán annál a személynél jobban zavar és beképzelem

2018. febr. 7. 20:54
 5/5 anonim ***** válasza:
95%
Ha szeret ne gondolj másra :) beszéld meg vele hogy ez zavar, de ha téged szeret, megérted hogy fontos neked ő is mint egy lelki társ, csak ne verjen át :) ennyi :)
2018. febr. 7. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!