Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket ez zavarna? Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Van egy nő, akivel sokat beszéltek, tetszik, és közös jövőt terveztek vele, de még nem találkoztatok, viszont tervben van. De van egy kis probléma, mégpedig a távolság. A nagyobb "probléma" pedig az, hogy a csajnak jelenleg van egy állítólagos szexkapcsolata. Nem tudjátok, hogy tényleg csak szex és más semmi, vagy esetleg van szerelem is (valamelyik, esetleg mindkét fél részéről). Ti hogyan kezelnétek egy ilyen helyzetet? A csaj meg a szexpartnere ráadásul közel laknak egymáshoz. Mi rá a bizonyíték, hogy a csaj tényleg komolyan gondolja, és esetleg nem titkol el valamit? Megbeszélitek, hogyha taliztok befejezi a szexkapcsolatot. És ha nem? Ráadásul sok időt van a szexpartnerével, jól kijönnek, és kezd köztük egyre mélyebb lenni a viszony. Ti inkább hagynátok a csajt?
Eleve nem terveznék közös jövőt olyannal, akivel még csak nem is találkoztam.
2017. febr. 18. 16:08
3/21 A legrosszabb válasza:
Rengeteg a kérdőjel. Bele se mennék ilyen játékba. Eleve a távolság miatt, eleve az egyenlőtlenségek miatt (a csávókám semmit nem küzdött a csajért, én meg törjem össze magam érte, hogy a bugyijába jussak... hát nem nyert!), eleve a titkolózás miatt, meg eleve amiatt is, hogy a szexpartnerével mélyül a viszony. Össze fognak jönni, és nekem nagyon úgy tűnik, hogy per pillanat te meg illúziókba ringattad magad a csajjal kapcsolatosan. Sosem fogtok találkozni, elárulom neked.
2017. febr. 18. 16:09
4/21 A kérdező kommentje:
De annyira aranyosnak tűnik... Igaz, ez a szexpartneres dolog elég érdekes, mert van hogy hetente többször is találkoznak. De akkor mire lenne neki jó, hogy engem meg csak hülyít?
2017. febr. 18. 16:15
5/21 anonim válasza:
Valószínűleg jól lehet veled beszélgetni.
2017. febr. 18. 16:17
6/21 anonim válasza:
Hogy lehetsz ennyire férfiatlan? Ilyennel akarsz kezdeni akit más kezelget? Ez nagyon gáz.
2017. febr. 18. 16:24
7/21 A kérdező kommentje:
Ami méginkább zavar, hogy sokat és jókat beszélgetünk, de szinte sosincs kedve telefonon beszélni, ráadásul sokszor ha chatelünk, észrevettem hogy nem figyel rám. Totál máshol jár fejben. Tegnap ki is jelentette, hogy de, figyel, csak tervezi a Valentin-napi szexet a szexpartnerével. Ha nem szerelmesek, akkor minek "ünneplik" meg?? Sokszor tényleg azt hiszem csak szórakozik, és mondta is hogy nem nagyon szokott talizni azokkal a pasikkal, akikkel beszél neten... nem tudom mit csináljak, mert nagyon tetszik nekem!
2017. febr. 18. 16:25
8/21 anonim válasza:
Ez a csaj egy rib#nc. Max 1szer felpróbálnám azt annyi.
2017. febr. 18. 16:29
9/21 anonim válasza:
Ne legyél ekkora papucs. Komolyan vele tervezed a "közös jövőt"? Milyen alapon? A képedbe mondja, hogy épp a haveri dugást tervezi és nem tud figyelni rád. Te meg közben már az esküvői meghívót díszíted. Ez annyira szánalmas, hogy erre nincsenek szavak.
2017. febr. 18. 16:29
10/21 A kérdező kommentje:
Ráadásul van egy olyan érzésem hogy szerelmes a pasiba. Mindig tőle kér tanácsot, mindent vele beszél meg. Sok helyre mennek pl.együtt is. Lehet jobb lenne ha tényleg hagynám a csajt... és igen, elég gáz, hogy odavagyok érte miközben más pasi "használja"... de valami nagyon megfogott benne!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!