Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Titeket ez zavarna?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Titeket ez zavarna? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Van egy nő, akivel sokat beszéltek, tetszik, és közös jövőt terveztek vele, de még nem találkoztatok, viszont tervben van. De van egy kis probléma, mégpedig a távolság. A nagyobb "probléma" pedig az, hogy a csajnak jelenleg van egy állítólagos szexkapcsolata. Nem tudjátok, hogy tényleg csak szex és más semmi, vagy esetleg van szerelem is (valamelyik, esetleg mindkét fél részéről). Ti hogyan kezelnétek egy ilyen helyzetet? A csaj meg a szexpartnere ráadásul közel laknak egymáshoz. Mi rá a bizonyíték, hogy a csaj tényleg komolyan gondolja, és esetleg nem titkol el valamit? Megbeszélitek, hogyha taliztok befejezi a szexkapcsolatot. És ha nem? Ráadásul sok időt van a szexpartnerével, jól kijönnek, és kezd köztük egyre mélyebb lenni a viszony. Ti inkább hagynátok a csajt?

Kérem csak normális válaszokat írjatok!

2017. febr. 18. 16:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, én leírom őszintén, hogy mit gondolok. Szerintem eleve interneten ismerkedni/beszélgetni, meg egyáltalán társat keresni nem túl előnyös. Közös jövőt tervezgetni pedig pláne úgy, hogy még a büdös életben nem találkoztunk személyesen... nos arról ne is beszéljünk. Úgyhogy ezek a problémák, a távolság, a szexpartner, a bizonytalanság, szerintem egyáltalán nem érik meg a fáradságot. Én inkább a környezetemben, személyesen keresnék barátnőt magamnak. Ezt lehet, hogy csak én gondolom így, de én viszont nagyon.
2017. febr. 18. 16:47
 12/21 anonim ***** válasza:
Úgy otthagynám, mint eb a szarát. Tudod mikor kéne ilyen nő. :)
2017. febr. 18. 16:49
 13/21 A kérdező kommentje:
Azt mondjuk megmondtam neki, hogyha talizunk, akkor ne szexeljen tovább vele! Ha nagyon akarnak, talizhatnak, csak szex ne legyen, mert az már nem lenne oké! Azt mondta hogy természetesen nem fognak, de őszintén szólva nem hittem el... Nagyon sokat taliznak mostanába, és sokszor még el is kíséri ide-oda. Csak akkor azt nem értem, miért írja nekem hogy találkozunk, meg összejövünk stb. Lehet nem is tetszem neki, csak tényleg hülyének néz?!
2017. febr. 18. 16:55
 14/21 Mraz Ariston Simon ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Komolyan, ne legyél már ekkora madár! Az utolsó válaszodból sajnos az tűnik ki, hogy valami mesebeli hercegnőt képzelsz a nő helyére és nem volt még sok párkapcsolati tapasztalatod az életben.

Én a helyedben az első pillanatban felfüggesztettem volna vele a kommunikációt, nem még elhinni ezt a sok és zavaros sületlenséget.

Komolyan nem lenne százszor jobb egy hús-vér partnert találnod, mint vágyálmokat kergetni?

2017. febr. 18. 17:12
 15/21 anonim ***** válasza:
Egy totális balek vagy. Még az sem biztos, hogy nővel csetelsz.
2017. febr. 18. 17:15
 16/21 Bence_ ***** válasza:
Játék vagy, unalom űző!
2017. febr. 18. 17:47
 17/21 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy már én sem tudom mi legyen... Mindenképp akarok vele találkozni. De félek, hogy totál igazatok van/lesz, és feleslegesen pazarlom rá az időm. Olyan szinten legalább őszinte volt, hogy elmondta hogy van egy szexkapcsolata. De nem tudom hogy minden téren őszinte-e?!

Azt pedig tényleg nem értem, hogyha nem akar tőlem semmit, akkor minek ígér meg ennyi mindent, és kelt bennem feleslegesen reményt?? De már arra is gondoltam, hogy lehet tökjól megvannak a szexpartnerével, esetleg mint írta is valaki, hamarosan talàn összejönnek. És akkor tényleg én csak egy unaloműző vagyok, és jókat röhög rajtam....

2017. febr. 18. 18:18
 18/21 anonim ***** válasza:

Felejtős.

Alapból, ha nem találkoztam vele, nemhogy közös jövőt, semmit nem tervezek vele, maximum chat alapján tetszik, a többiről majd élőben. Aztán, akivel komolyat szeretnék és ő is velem, annak ne legyen párhuzamosan szexkapcsolata. Legalábbis nem gondolnám, hogy kisajátítás lenne, hogyha legalább arra az időre, amíg eldől hogy lesz-e köztünk valami, addig függessze már fel a szexkapcsolatát (meg ha összejövünk, nyilván azután is).

2017. febr. 18. 20:00
 19/21 anonim ***** válasza:

Na most akkor Nőként leírom erről a véleményemet...

Bejelölölöd/ráírsz egy vadidegen csajra. Csinos, szép, kedves, és elkezd beszélgetni/ismerkedni veled. Nyomtok egymásnak pár kamudumát (mert nekem ne mondd hogy csak az igazságot írjátok és nem füllentetek). Megbeszéltek egy talit... az ilyen csaj (igen, ezt nőként mondom, mert totál rálátok a helyzetre) soha de soha nem fog veled találkozni!

Hogy miért nem? Mert az oké, hogy őszinte volt és elmondta hogy van egy szexpartnere stb, de mint benned is felmerült ez a kérdés: vajon csak ennyi van köztük?! Na meg eleve... a szexkapcsolat ritkán van, nem hetente, és egy héten több alkalommal !! Az a baj, hogy te valóban illúziókba ringattad magad a csajjal... megadta a számát? Hú, nagy dolog, támad egy kedve és letilt. Tudod mi lesz még a kellemetlen? Ha tervezitek a randit, és "véletlen" ő mindig akkor pont beteg lesz, programja lesz, esetleg épp löki a dumát, hogy a barátnőjével van csajosnapja, miközben a kis szeretője mellett fekszik, és jókat szexelnek. De most őszintén! Tényleg neked egy olyan nőre van szükséged, aki más pasi karjába van minden egyes héten? Totál megaláz téged! Esetleg képeket/videókat még nem küld? Ne legyél hülye, totál átver! És őt akarod elvenni feleségül?! Kész vicc. A másik pedig a távolság...szerinted kibírná, hogy veled egy hónapban 2-3x talizik, azzal a pasival akivel pedig hetente/vagy akár többször, nem?! Ugyanúgy dugná melletted mint eddig! Rólad mesélt már neki? Biztos hogy nem! És szerinted fog? Nem! Az ilyen csajokat pont nem érdekli hogy neked hogy fog esni pár dolog. Na de ez esetben aki a leghülyébb az te vagy! Szerinted egy picit sem gyanús neki, hogy nem is taliztatok de fülig szerelmes vagy? Pont ezért néz ekkora baleknak, mert hagyod! Az ilyen pasik mint te, meg is érdemlik! Más már régen hagyta volna a p*csába... Annak meg örülj, ha valóban nem kamuzott azzal kapcsolatban, hogy a szexpartnere csak a szeretője, és esetleg nem a pasija (persze kitudja meddig nem lesz az, mert ugye írtad hogy kezd mélyülni köztük a viszony) !! Úgyhogy azt ajánlom vagy fejezd be vele, vagy nézd meg hogy mennyire lesz lelkes ha taliról lesz szó....mert hogy élőbe látni nem fogod, az tuti!

2017. febr. 20. 13:15
 20/21 A kérdező kommentje:

Kedves brigi1989!

Köszönöm a válaszodat, de én ezt nem így gondolom. Valóban nagyon szép és csinos, és éppen ezért nagyon tetszik nekem. És szerinted ha nem akar találkozni velem, akkor minek írja nekem? Igen, tényleg fura nekem is hogy egyre többször találkoznak, és hogy sok helyre mennek együtt. Ez nekem mondjuk rosszul esik, ezt már többször mondtam is neki. De én hiszek neki, és megígérte, hogy nem fognak szexelni ha talizunk! És megkértem, ha fognak, mondja el nekem! De személyesen úgyis minden kiderül. És én találkozni akarok vele! Bár most picit elgondolkoztam rajta, hogy mi lenne a legjobb...

2017. febr. 20. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!