Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire zavarna titeket ha megtudnátok hogy a nő aki tetszik nektek depressziós és nem szülhet gyereket sőt örökbe sem fogadhat/nátok?
Férfiakat kérdeztél, én nő vagyok.
Ha csak tetszik Neked, akkor hagyd.
Biztos szeretnél gyereket, de ha elfogadnád,hogy nem lehet, akkor is nehezek lesznek a közös mindennapok. lehet,hogy még tartós párkapcsolatra sem képes.
Ha hosszabb ideje vagytok együtt mérlegelned kell,hogy vállalod-e így, mert ha szikrányi kétség is merül fel Benned ez iránt (márpedig ha kérdezed,akkor igen), akkor időben le kell zárni.
(az mikor van, ha valaki nem fogadhat örökbe?)
A depressziótól attól félnék. Én sem vagyok annyira stabil, hogy őt is megtudjam tartani.
Semmi különöset. Nem a körülményei vagy az egészségi állapota szokott egy nőben megfogni. Ha megvan az a vonzódás, akkor ezek semmit sem számítanak.
Amúgyis szokásom valahogy az ilyen problémásabb nőkbe beleszeretni.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!