Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manócska1 kérdése:
Férfiak! Mennyire zavarna titeket ha megtudnátok hogy a nő aki tetszik nektek depressziós és nem szülhet gyereket sőt örökbe sem fogadhat/nátok?
Figyelt kérdés
betegség,kapcsolat2016. dec. 20. 18:51
11/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. ismét jelzem én nő vagyok és beteg de megtaláltam azt a férfit immár majdnem 14 éve aki elfogadott és szeret így ahogy vagyok
2016. dec. 20. 19:30
13/15 anonim válasza:
nem. és nem a gyerek miatt.
egyszer megpróbáltam, pokol volt, gyakorlatilag ha a mélyponton volt, akkor kétpercenként szakított velem, belém rúgott, folyamatos volt a passzív agresszió, fogalmad sincs, hogy mit tettél, persze a lelked mélyén tudod, hogy csak a betegsége beszél belőle, de akkor is.
csodás lány volt, őszíntén szerettem, de miután végleg vége lett, nem szeretnék még egyszer olyan ember mellett lenni, akit bármennyire is szeretek, ha éppen mélyponton van, akkor én vagyok az első számú céltáblája
14/15 anonim válasza:
Azt mondanám, hogy én is depressziós vagyok és én sem szülhetek gyereket.
15/15 anonim válasza:
Nem zavarna mert már van mét gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!