Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Titeket ez zavarna?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Titeket ez zavarna? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Van egy nő, akivel sokat beszéltek, tetszik, és közös jövőt terveztek vele, de még nem találkoztatok, viszont tervben van. De van egy kis probléma, mégpedig a távolság. A nagyobb "probléma" pedig az, hogy a csajnak jelenleg van egy állítólagos szexkapcsolata. Nem tudjátok, hogy tényleg csak szex és más semmi, vagy esetleg van szerelem is (valamelyik, esetleg mindkét fél részéről). Ti hogyan kezelnétek egy ilyen helyzetet? A csaj meg a szexpartnere ráadásul közel laknak egymáshoz. Mi rá a bizonyíték, hogy a csaj tényleg komolyan gondolja, és esetleg nem titkol el valamit? Megbeszélitek, hogyha taliztok befejezi a szexkapcsolatot. És ha nem? Ráadásul sok időt van a szexpartnerével, jól kijönnek, és kezd köztük egyre mélyebb lenni a viszony. Ti inkább hagynátok a csajt?

Kérem csak normális válaszokat írjatok!

2017. febr. 18. 16:04
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Figyelj, ezt azért már te sem gondolhatod komolyan! :D Értem én hogy szép meg csini, de szerinted éppen ezért a szexpartnerének nem jön be?! Mert szerintem nagyon is bejön neki, és nem fogja engedni, hogy egy másik pasi lecsapja a kezéről! Ráadásul ők közel is vannak egymáshoz. Na meg a csajnak is gondolom bejön a pasi, szóval nem hiszem hogy sokat kéne a szerelmed fejét fűznie, hogy talizzanak és szexeljenek. Azt pedig ne mondd, hogy csak ez az egy csaj a legjobb és a legszebb, mert biztos vannak tőle jobbak is! Vagy csak ő áll veled szóba? És a többi csajszi esetleg csúnya? Mert ez esetben te sem lehetsz valami helyes... Na meg most gondolj bele! Ha ennyire komoly köztük a dolog, sok tali, szex, és mindent vele (!) beszél meg, illetve el is kíséri sok helyre, akkor az csak valóban szexkapcsolat??? Mert nagyon nehezen hiszem! Konkrétan ebből nekem az jön le, hogy szinte már együtt vannak... lehet nem kéne mindent elhinni, amit a kicsi hercegnőd mond...

Na meg most őszintén! Milyen már az, hogy kavar veled, de simán megírja neked, hogy megy dugni a szexpartneréhez??!!

Ha egy picit is nézne téged, nem írná ezt meg! De látom hajthatatlan vagy, szóval hagyjuk is. Majd meglátod hogy igazam/igazunk lesz!

2017. febr. 20. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!