Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Férfiak) Zavarna titeket ha a barátnőtök beszélgetne más férfiakkal szexuális dolgokról? Mi erről a véleményetek?
Figyelt kérdés
Nem szexchatről vagy hasonlóról beszélek, hanem mondjuk megbeszélni olyan dolgokat amiket a másik nem máshogy lát vagy tapasztalatokat/véleményt cserélni. Szerintem ebben semmi rossz sincs, de adhat okot féltékenységre?
20L
2016. júl. 16. 13:08
3/14 anonim válasza:
Nem zavarna, és nem okot a féltékenységre.
23/F
4/14 anonim válasza:
Nem zavarna,sőt semmi köze hozzá,senkinek Te miről,kivel beszélsz. Azt beszélsz meg,és azzal akivel akarsz. Sőt szerintem még jó dolog is,így legalább lehet Te is tanulsz. Nyugodtan beszélgess.
5/14 anonim válasza:
Ha minden ember csak és kizárólag a párjával beszélgetne ilyenekről, azt hiszem még több idióta kérdés lenne itt... :D
6/14 anonim válasza:
Ez attól függ. Mert ha csak tanácsot kérsz akkor nem gond. De ha ecseteled hogy mit hogyan csináltok illetve mit bénázik az nem szép dolog mert ezzel megalázod a párodat. 22 N
7/14 anonim válasza:
szerintem a neten ismeretlenekkel oké, haversrácokkal viszont élőben nem.
N
8/14 anonim válasza:
Nem zavar,a feleségem rendszeresen ezt teszi
9/14 A kérdező kommentje:
#6 ilyenről szó sincs :)
2016. júl. 16. 13:33
10/14 anonim válasza:
ha mindent megteszel neki szexben amit akar orál végig stb és kielegited jol akkor engem annyira nem zavarna de ez emberfüggő ki mit tart furcsőnak
de fiatalon ez a tapasztalatcsere normőlis
ha akarod velem is levelezhetsz tapasztalatcsere céljából
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!