Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hazánkban miért nem vonzódnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazánkban miért nem vonzódnak az idősebb nők a fiatalabb fiúkra/férfiakra?

Figyelt kérdés

Konkrétan szex kapcsolatra gondolok, vagy rendes komoly kapcsolatra

40-60 év körüli nők 20 körüli férfiakkal?!Komoly válaszokat várok.

20/F

2016. máj. 16. 13:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Logikus választ akarsz, akkor ez karrierkülönbség miatt lehet kelet és nyugat között.

Ha 4x annyit keresel stabilabb anyagiakon állsz és "férfiasabb" leszel. Nem szükséges éveket letöltened egy munkahelyen és akkor talán kapsz értelmes fizut, mint országunkban.

2016. máj. 16. 13:39
 2/16 anonim ***** válasza:
Én már voltam 40 körüli nővel, hidd el, szeretik a fiatalabb pasikat.
2016. máj. 16. 13:40
 3/16 Alighanem19 ***** válasza:
100%

Más nevében nem nyilatkozhatom, de a férfiakban általában pont az érettség, tapasztalat a vonzó, nem a hamvas ártatlanság. A kemény, izmos test persze vonzó, de ritka.

Az öcsém sokáig hajtotta a MILF-eket, aztán teljesen kiábrándult belőlük, mert a legtöbbjük prűd és unalmas volt.

2016. máj. 16. 13:41
 4/16 anonim ***** válasza:
alkalmi jelleggel könnyebb ilyet összehozni. legalábbis én 20-25 évesen voltam pár 35-45 éves nővel.
2016. máj. 16. 13:43
 5/16 A kérdező kommentje:

Én már 16 éves korom óta az idősebb nők fele vonzódom igazán. Nem is igazán a "milf"-ekre hanem inkább a "mature"-okra és tudom, nincs sok esélyem, hogy egyszer egy érett nővel együtt lehessek, de azért bizakodom.

Vagy van bármi ötletetek, hogy találkozhatnék, olyan idősebb hölgyekkel akiket a fiatalabb pasik izgatnak?

2016. máj. 16. 13:44
 6/16 Lenrok79 ***** válasza:
Hidd el vannak ilyenek. Sajnos hamar megunják azokat a "nethuszár" 19 éves kis srácokat, kiknek csak a szájuk jár. Én 20 évesen egy 38 éves nővel voltam egy nyáron. Sok dolgot tudott nekem tanítani. Sajnos azóta külföldön él. Csak keresni kell, és Te is találsz.
2016. máj. 16. 13:44
 7/16 A kérdező kommentje:
#6-os Hol ismerkedtél meg ezzel az Istennővel?
2016. máj. 16. 13:47
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Mit tud nyújtani 1 fiatalabb pasi 1 idősebb nőnek,mikor az idősebb nőnek mindene megvan? Tapasztalat,ház,karrier? Visszafelé sok minden,persze. 1 érett nő nem dugi szexre vágyik 1 erdőben hanem szenvedélyes együttlétre. Épp az a különbség hogyy nem érted,ha rájössz akkor fog működni.
2016. máj. 16. 13:47
 9/16 A kérdező kommentje:
#8-as nem egy útszéli kocsis együtt létet akarnék, hanem egy egész éjszakás erotikus együttlétet.
2016. máj. 16. 13:49
 10/16 anonim ***** válasza:
#5: Nem akarom fájdítani a szíved, de mikor egy kajakiszállító cégnél dolgoztam, volt egy munkatársam, aki egy csomó milfnek/nagymamának bevarrta, akiknek ebédet szállított. Persze messziről jött ember azt mond, amit akar, de ez az állat le is fényképezte a néniket közben, és dicsekedett velük. Ritka undorító egy alak volt, de láthatólag valamit mégis értett a nyelvükön.
2016. máj. 16. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!