Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak novemberben lesz a szülinapja, és szeretném meglepni őt egy Londoni úttal, de úgy hogy semmit sem fizet. Férfiak Ti hogy vélekedtek erről? Nem zavarna titeket?
Járt már Londonban,de volt néhány hely ahol még nem(erről a napokban beszélgettünk)és akkor jött az ötlet,hogy szerveznénk magunknak egy hetes kis "nyaralást"de szeretnék mindent én állni,mert rengetegszer volt olyan,hogy ő fizetette a nyaralást és hiába lenne ez egy alap dolog(mielőtt írna valaki nem "alap"dolog de a párom szeret erről gondoskodni) én nagyon szívesen fizetnék mindent,csak nem tudom,hogy ezt mennyire venné rossz néven.Éttermekben valószínűleg nem hagyná hogy fizessek,de a hotelt, utat és belépőket ahová tervezünk menni szeretném én állni.
Úgymond rossz néven vennétek?Mintha nem ti hordanátok a nadrágot?
párom biztos nem engedné, így legyen, utólag odaadná a pénzt, szóval nem is lenne ajándék
ő a pasi és így illik, ez lenne a válasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!