Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Melyik lányt válasszam? 17f

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lányt válasszam? 17f

Figyelt kérdés

1. Volt egy kis közös múltunk, ismerjük egymást...egyszer régen visszautasított, de most nagyon odavan értem

Homokóra alakja van, bár nem olyan nagy fenék és mellek, de összeségében az elég jó...De hogy mondjam, nem egy lángész

ő 18 éves

2. Pár napja ismerkedtünk meg, élőben még nem is beszéltünk, nem is ismerjük igazándiból egymást, csak látásból...Állítólag hetente párszor jár konditerembe, neki is nagyon jó alakja van...Csak ő meg fiatalabb, 15-16 körüli lehet

lehet nem is akar tőlem semmit, én kezdeményeztem, meg lehet van pasija is, legalábbis a facebookján ott van hogy kapcsolatban, de név nincs....

2018. jan. 31. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha ott van hogy párkapcsolatban akkor valószínűleg abban van . Ne bojgasd szerintem , mert ha van is valakije és dobná érted szerintem ne tervezz hosszútávra mert akármikor eljátszaná ezt veled is.

1.-ről meg annyit hogy inkább ismerd meg őt , de ne rögtön kapcsolatot keress. Barátkozzatok , beszélgessetek aztán majd alakul nem kell elsietni semmit

2018. jan. 31. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Válaszd azt, amilyikbe késöbb szerettél bele, mert ha az elsőt tényleg kedvelted volna, nem tetszett volna meg a második:)
2018. jan. 31. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
nem tűnik ez akkora szerelemnek, hogy bármelyikük is jól járna veled... tekintve, hogy az egyetlen infó amit fontosnak tartottál kiírni, az alakjuk...
2018. jan. 31. 22:25
 4/4 A kérdező kommentje:
#3 mivel nem ismerem oket...
2018. febr. 1. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!