Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáznak számít -e ha még nem volt barátom?
Az asszociatív és az aszociális 2 teljesen különböző dolog..
Egyáltalán nem gáz, sose gondold hogy az, én 19 éves vagyok és még nem volt barátnőm, igaz lehetett volna, de inkább várok arra, akivel tényleg szeretnék is együtt lenni. Te is tegyél így.
Amit javasolni tudok neked, mert amikor volt egy kicsit magányosabb időszakom, és én is nagyon akartam barátnőt, nekem segített: magaddal foglalkozz többet. Ne érdekeljen téged, hogy ki mit gondol, ne érdekeljen semmi, csak az, hogy mi az, amit szeretnél elérni, mi az, amit mindig szerettél volna kipróbálni, de eddig sosem tetted. Én például elkezdtem írni, amit régen akartam már, de sosem szántam rá magam, ebből az lett hogy slamelni kezdtem, és kiderült hogy nagyon tehetséges vagyok benne sokak szerint. Ezután elkezdtem edzeni, nekem elég sok feleslegem volt akkoriban, sikerült leadnom annyit, és felszednem annyit izmot, hogy a tükörbe nézve sokkal boldogabb voltam a látványtól - és ez nagyon sokat számít. Ha magaddal elégedettebb vagy, és van egy olyan hobbid, vagy akármi, amit nagyon szeretsz csinálni, az a kisugárzásodon is látszani fog - és az az, ami például engem, és szerintem mindenki mást is igazán meg tud ragadni egy másik emberben. Barátod meg biztosan lesz, van még rá elképesztően sok időd, nem szabad ráfeszülni. :) 19f
Semmi sem baj, ha csak te nem érzed úgy :D nem kell fűvel fával összejönnöd csak azért hogy legyen valakit, megéri várni arra az egy személyre aki tényleg szeretni és tisztelni fog minden belső és külső tulajdonságoddal együtt ;) legalább is én evvel nyugtatom magam 😂
- Egy sorstársad
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!