Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Gáznak számít -e ha még nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáznak számít -e ha még nem volt barátom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves lány vagyok és még sosem volt barátom. Bevallom van egy kis súlyfeleslegem, és aszociális is vagyok emiatt egy kicsit(vagyis nagyon de igyekszem rajta változtatni), de arra gondoltam hogy ha tetszenék valakinek az kezdeményezett volna nem? vagy nem biztos, nem tudom. Mindenesetre semmi ilyet nem tapasztaltam, és kérdésem az hogy lehet -e a dagadtságom vagy félénkségem az oka a dolgoknak? És hogy baj hogy ilyen korban még nem volt senkim? Úgy különösképpen nem zavar a dolog, mert meg vagyok én egyedül is tökéletesen, csak már feltűnt az hogy minden volt/jelenlegi osztálytársamnak volt/van már párja.

#nemvoltbaratom #ezgaz #stbnemtudommitirjakide
2018. jan. 13. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Asszociatív vagy?
2018. jan. 13. 20:40
 2/6 anonim ***** válasza:
NEkem írhatsz:)
2018. jan. 13. 20:44
 3/6 A kérdező kommentje:

Az asszociatív és az aszociális 2 teljesen különböző dolog..

2018. jan. 13. 20:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem számít annak, de nézz magadba, tudatalatt, mindenkinek szüksége van valakire, hidd el, egyébként, énis félénk vagyok, kicsit mackós alkat, én régebben úgy voltam vele, hogy senki nem kell nekem, megvagyok magam is, aztán megváltozott ez a dolog, mert megláttam egy aranyos lányt, akihez tervezek odamenni, 16/F Írj privátot, ha esetleg valami tanács kéne. (Én itt csak segítek, tanácsot adok másoknak) Szóval, semmi hátsó szándékom nincs, ha valaki azt hinné, akárki írhat privátot, ha segítség kell neki.
2018. jan. 13. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz, sose gondold hogy az, én 19 éves vagyok és még nem volt barátnőm, igaz lehetett volna, de inkább várok arra, akivel tényleg szeretnék is együtt lenni. Te is tegyél így.

Amit javasolni tudok neked, mert amikor volt egy kicsit magányosabb időszakom, és én is nagyon akartam barátnőt, nekem segített: magaddal foglalkozz többet. Ne érdekeljen téged, hogy ki mit gondol, ne érdekeljen semmi, csak az, hogy mi az, amit szeretnél elérni, mi az, amit mindig szerettél volna kipróbálni, de eddig sosem tetted. Én például elkezdtem írni, amit régen akartam már, de sosem szántam rá magam, ebből az lett hogy slamelni kezdtem, és kiderült hogy nagyon tehetséges vagyok benne sokak szerint. Ezután elkezdtem edzeni, nekem elég sok feleslegem volt akkoriban, sikerült leadnom annyit, és felszednem annyit izmot, hogy a tükörbe nézve sokkal boldogabb voltam a látványtól - és ez nagyon sokat számít. Ha magaddal elégedettebb vagy, és van egy olyan hobbid, vagy akármi, amit nagyon szeretsz csinálni, az a kisugárzásodon is látszani fog - és az az, ami például engem, és szerintem mindenki mást is igazán meg tud ragadni egy másik emberben. Barátod meg biztosan lesz, van még rá elképesztően sok időd, nem szabad ráfeszülni. :) 19f

2018. jan. 13. 21:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Semmi sem baj, ha csak te nem érzed úgy :D nem kell fűvel fával összejönnöd csak azért hogy legyen valakit, megéri várni arra az egy személyre aki tényleg szeretni és tisztelni fog minden belső és külső tulajdonságoddal együtt ;) legalább is én evvel nyugtatom magam 😂

- Egy sorstársad

17/L

2018. jan. 14. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!