Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékonyabb lányok, ti szeretitek a kedves mackós fiúkat?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és, az lenne hozzátok a kérdésem, hogy külső mennyire fontos, az esetleg baj e, ha egy olyan lány tetszik aki alacsony? Én meg magas vagyok, 183-4 cm, ő úgy 162 Cm lehet, engem nem zavarna, de ha van itt köztetek ilyen lány, mi a véleménye?2018. jan. 11. 21:47
1/7 anonim válasza:
A mackós fiú téli álom után vagy előtt van? Nem mindegy...
2/7 anonim válasza:
Ezt a mackós kérdést már harmadszorra olvasom, csak másképpen mindig.Nem unod még?
Majd lesz egy lány akinek bejössz.
3/7 A kérdező kommentje:
2-es, valószínüleg, nem én vagyok az egyetlen, mackós fiú, ha viszon-t harmadszorra olvasod, akkor inkább ne is válaszolj, nem kell mindenbe kötekedni, én senkit nem bántok, és itt csak kérdezek mivel a szabályzatba, az van, hogy 1 kérdés legyen 1 kérdésbe, ezért a részleteket, részletkérdésekbe tudom megkérdezni, és őszintén sajnálom, hogy van olyan, aki szeret kötekedni :( Na mindegy, nem foglalkozok velük.
2018. jan. 12. 15:31
4/7 anonim válasza:
Szia. Szerintem ez emberfüggő kinek mi jön be. Számormra a belső fontosabb mint a külső de sajnos a mai lányok a pénzre és a kinézetre mennek (foleg a penzre). Esetleg kérdezz rá a lánytól. Az viszont jó ha egy srác magas úgyhogy ez már csak tőle függ.. Hajrá;)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a jó és tartalmas választ, ment a zöld kéz, és még annyit, hogy sok sikert neked mindenben, normális ember vagy :)
2018. jan. 13. 23:43
6/7 anonim válasza:
Szerintem is a lánytól kérdezd meg. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Meglessz :)
2018. jan. 14. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!