Fiúk, szeretitek az ilyen kismellű, vékonyabb lányokat? Ha igen, miért? . Ha nem, miért? (képpel)
2013. nov. 12. 19:25
1/23 anonim válasza:
nem a farkam vezet,szóval a válaszom nem! mellesleg,a vékonyság nem itt kezdődik...
2/23 anonim válasza:
Nekem ez nagyon deszka....
Én a formás, inkább nagyobb mellű, fenekű lányokat kedvelem.
21/F
3/23 anonim válasza:
Ha csak a test alapján választanék társat, akkor szuper lenne, álmodni sem mernék sokkal jobbat, nekem az ilyenek az ideáljaim. 23f 187cm 73kg (csak hogy nagyjából be tudd lőni, hogy milyen testalkatú vagyok)
4/23 anonim válasza:
Én is a nagymellű, formásabb nőkre szavazok!!!!! ;)
5/23 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek az ilyen vékony lányok.A kis mell szerintem aranyos. :) De nem ez alapján kell választani,sőt nem is nagyon érdekel a külső amíg az a valaki nem kövér, csak azután nézem miután belsőre minden stimmel.
6/23 anonim válasza:
nekem is bejönnek. részemről inkább legyen kicsit vékonyabb, kisebb mellű, mint h 6 melle legyen (hurkás), meg lóg a karján és mindenhol a zsír. persze van alsó határ is de ezek elég jók
7/23 anonim válasza:
Nem, mert nem néz ki jól, egyáltalán nem formás.
8/23 anonim válasza:
Ezek a vékony nők, mintha nem is lennének, sosem leltem bennük örömöm, bevallom. Nekem igenis fontos, hogy egy nő, igazi csinos nő legyen, és nem kislány külsejű.
9/23 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy kislány külsejű? Mióta van 1 kislánynak ilyen teste? :))) Pfff
2013. nov. 12. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!