Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! 170 cm 60 kg vagyok. Ti a ducibb vagy a vékonyabb lányokat szeretitek?
hát azért törődsz a testeddel valamennyire? Mondjuk aerobic vagy valami izmosítás a combokra fenékre egy kis hasizom bármi kis zsírégetés :D?Mert ha "hájtól" vagy olyan alakú az picit igénytelenségre utalhat a fiúknak.De azért ha valamit próbálsz alkotni a saját testeddel az se rossz
Duci se lehet rossz (lány vagyok de nem muszáj a kommentemet elolvasnod ha nem akarod)
csaj osztálytársat le kövérezik pedig neki tömör izmai vannak :(
Lehet ilyen, bár majdnem beírtam poénból neki, hogy ez egy "átlag, maifiú magasság/súly arány". Nem azért, nekem pont az ilyen srácok jönnek be, mármint a VÉKONYAK.
Na, folytatva, lehet vastag, minden azon múlik, mennyi a testzsírja, milyen a csontozat. Én mondjuk ilyen magasság-súly aránnyal baromi girhes lennék, az biztos.
Én a vékonyabb lányokat szeretem.
Ez a test egyáltalán nem tetszik.
F19
Am hol a lovagolsz te minden nap??:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!