Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! 170 cm 60 kg vagyok. Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! 170 cm 60 kg vagyok. Ti a ducibb vagy a vékonyabb lányokat szeretitek?

Figyelt kérdés

[link]

Az alakom kb. ilyen.

2013. febr. 12. 16:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
170/60-al szerintem nem olyan vagy.
2013. febr. 12. 16:11
 2/23 A kérdező kommentje:
Picit lehet hogy nagyobb a súlyom, és nem ilyen vastagok a lábaim, de ez a kép hasonlít a legjobban az alakomra.
2013. febr. 12. 16:13
 3/23 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy 170/60 vagy, ha úgy nézel ki mint a képen a csaj.
2013. febr. 12. 16:13
 4/23 anonim ***** válasza:

hát azért törődsz a testeddel valamennyire? Mondjuk aerobic vagy valami izmosítás a combokra fenékre egy kis hasizom bármi kis zsírégetés :D?Mert ha "hájtól" vagy olyan alakú az picit igénytelenségre utalhat a fiúknak.De azért ha valamit próbálsz alkotni a saját testeddel az se rossz

Duci se lehet rossz (lány vagyok de nem muszáj a kommentemet elolvasnod ha nem akarod)

csaj osztálytársat le kövérezik pedig neki tömör izmai vannak :(

2013. febr. 12. 16:15
 5/23 A kérdező kommentje:
A csontjaim is erősek, ezt örököltem.
2013. febr. 12. 16:16
 6/23 A kérdező kommentje:
Lovagolok is, szinte minden nap, van némi izom a lábamon.
2013. febr. 12. 16:17
 7/23 anonim ***** válasza:

Lehet ilyen, bár majdnem beírtam poénból neki, hogy ez egy "átlag, maifiú magasság/súly arány". Nem azért, nekem pont az ilyen srácok jönnek be, mármint a VÉKONYAK.

Na, folytatva, lehet vastag, minden azon múlik, mennyi a testzsírja, milyen a csontozat. Én mondjuk ilyen magasság-súly aránnyal baromi girhes lennék, az biztos.

2013. febr. 12. 16:22
 8/23 anonim ***** válasza:

Én a vékonyabb lányokat szeretem.

Ez a test egyáltalán nem tetszik.

F19

Am hol a lovagolsz te minden nap??:O

2013. febr. 12. 16:22
 9/23 anonim ***** válasza:
Sportolj kicsit, izmosíts! Ha fogyózol, azt a picike izmot is lefogyod magadról, neked irtó kevés lehet a testeden. :(
2013. febr. 12. 16:23
 10/23 anonim ***** válasza:
Ez nekem már sok, ennél köbö 5 kilóval kevesebb és jó lesz, de csak akkor ha formás, nem pedig löttyedt háj van rajta. Pl [link] (ha esetleg nem megy akkor frissíteni kell asszem).
2013. febr. 12. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!