Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hogy-hogy jobban szeretitek a kisebb mellű, vékonyabb lányokat, mint a normál alkatú, normál vagy nagyobb mellű lányokat?
1. nem mindenki szereti jobban
2. azért mert szebb
Mert aránytalan a túl nagy mell...egy sportos vagy karcsú lánynak 2 nagy kanna az előnytelen és inkább taszító hatást nyújt mint vonzót!
Tévhit tévhit tévhit tévhit és már megint csak tévhit!!!!!
Az, hogy a nők azt hiszik azaz h még mindig a 20 évvel ezelőtti gondolkodásmódban élnek, miszerint minél nagyobb a csöcsöm annál jobb, és a pasik a nagy dudákat szeretik!!!! --------> ez már lejárt lemez!
Legyenek formás kisebb mellei a lánynak a testalkatához való! Egy nagy dagadt nőnek persze nem árt ha nem lapos mert azt hinnék férfi....
26/f
20:42-es vok:
Nem mondtam azt h a nagy mell csúnya.
Van akinek biztosan jól áll, de azért vannak határok.
Nekem nem jönnek be az óriási dudák, inkább egy kisebb formás, mint Jessica Alba....
embere válogatja.
Szóval ott van Anikó a "nagy ő" valljuk be kész röhej de mindegy...
Szóval ő 2m magas, nagy gyári dudákkal, ami előtte járnak 1 lépéssel....ő szerinted jól néz ki azokkal a gyári szabályos köríves kosárlabdákkal?
Szerintem nem.....szóval vannak határok.
Persze ha valakinek természetesen nagy a melle az nem tehet róla!!!! És nílván ő is tetszik valakinek,
ezért mondom h ízlések és pofonok, nekem kicsit kisebb formás mellek tetszenek. (persze ha lehet ne 2 szúnyogcsípés legyen de ezt csak úgy mondom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!