Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak, hogy fontosak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy fontosak legyenek nekem a párjaim? 22F

Figyelt kérdés

Az az igazság mindenki addig érdekel ameddig nem tudok vele megcsinalni mindent.

Amikor ez meg volt elkezdem unni és keresek másikat. Legyen bármennyire is komoly az adott barátnőm.

Valaki írna nekem erről ezt valahogy megelőzőendő tanácsot vagy tapasztalatot ő hogy oldja és meg ezt? Akár privátban is írhattok!

2018. jan. 8. 16:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, velem is hasonló gondok vannak. Annyi h én lány vagyok. Minden pasi addig érdekel, amíg belém nem esik, és onnantól kb bármit megtesz nekem. Nagyon zavar, de egyszerűen nincs meg bennem az a képesség h elköteleződjek, és akárcsak te, mindig elkezdem vmiért unni a partnerem.

Megoldásként én úgy döntöttem, egy ideig szüneteltetem a párkapcsolat dolgot. Szar érzés, de még mindig jobb így, mint kihasználni embereket, akik ezt meg sem érdemlik.

20L

2018. jan. 8. 17:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Semmiképp se legyél kapcsolatba egy ideig. Amit te érzel az fellángolás, a külső az ami téged érdekel, a belső nem igazán, van sok olyan kis ribi aki pont ilyeneket keres mint te, azonban hihetetlen éretlen és gyerekes vagy. Ülj le, gondolkodj el magadon, és próbálj változtatni, mert ha nem, akkor azon fogod kapni magad, hogy nem lesz senkid, nem fogsz senkivel tudni beszélni, mert azok az emberek akiket te eldobtál, ők is úgy fognak hozzád állni, mint te hozzájuk. Nem ártana felkeresni valami szakembert egyébként, ha magadba nem tudod megoldani ezt a problémát.
2018. jan. 8. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!