Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak, hogy fontosak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy fontosak legyenek nekem a párjaim? 22F

Figyelt kérdés

Az az igazság mindenki addig érdekel ameddig nem tudok vele megcsinalni mindent.

Amikor ez meg volt elkezdem unni és keresek másikat. Legyen bármennyire is komoly az adott barátnőm.

Valaki írna nekem erről ezt valahogy megelőzőendő tanácsot vagy tapasztalatot ő hogy oldja és meg ezt? Akár privátban is írhattok!

2018. jan. 8. 16:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem ismerünk téged, te ismered magad, neked kell tudni változtatni márha akarsz rajta egyelralán
2018. jan. 8. 16:53
 2/12 A kérdező kommentje:
Persze hogy akarok. Nem is féltetlen magam miatt, de meghasad a szívem ha látom valakin, hogy hiányzom neki és sír miattam.
2018. jan. 8. 16:56
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha ennyire bánt a szakítás, akkor minek qrod át a fejét a nőknek? Nagyon nehéz lenne addig a gatyában tartani a lompost amíg nem jön olyan akivel hosszútávra tudnál tervezni?
2018. jan. 8. 17:00
 4/12 A kérdező kommentje:

Én nem hazudok senkinek és nem is ígértem soha semmit. De mindig azt hiszem, hogy az újonnan induló kapcsolat már hosszabb távú lesz.

Csaltam már meg lányokat az igaz, de azt mindig elmondtam. Vagy nem kérdezte és ezzel inkább megóvtam egy csalódástól.

Próbálom a kapcsolat végén a lány szemében is elhitetni nem az ő hibája hanem az enyém, hogy miattam kell vége lennie.

Engem csak az bánt ha ezt rosszul viseli lelkileg. Egyfajta gondoskodó érzés kap el. Ennek ellenére könnyen engedem el magamtól és nem csak a nőket, de barátokat, sőt a saját anyámat is.

Jobb ember akarok lenni.

Egyébként az egyetlen pozitívum ebben az, hogy sosem vagyok partner nélkül. Mert a kapcsolat tetőpontján már keresem a másikat.

2018. jan. 8. 17:10
 5/12 anonim ***** válasza:
Ne keresd a másikat :D
2018. jan. 8. 17:18
 6/12 anonim ***** válasza:
Éretlen személyiség vagy, a korod ellenére. Ezen nem tudsz egyik napról a másikra változtatni. Van, aki késő felnőtt koráig is ilyen marad, mert képtelen a hosszú távú kapcsolatok megvalósítására. Ennek elsősorban gyermekkorban elszenvedett lelki sérülések az okozói. Ha szerencséd van, 30 éves korod körül kialakul az igényed arra, hogy valakivel hosszú távon is együtt maradj.
2018. jan. 8. 17:20
 7/12 A kérdező kommentje:
Na köszi! :D Ha ilyen egyszerű lenne. Ha nem keresném tuti megkeseredett lennék. Nem szabad szerintem olyan ember mellett élni akit nem szeretsz már.
2018. jan. 8. 17:20
 8/12 A kérdező kommentje:
Na ez érdekes! Milyen gyerekkori sérelmet kellene keresni? Mi számít annak ilyen ügyben?
2018. jan. 8. 17:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Itt annyi az egèsz hogy mèg nem talàltad meg az igazit.
2018. jan. 8. 17:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem láttál példát a hasszú távú kapcsolatok működtetésére, szüleid válása, elkényeztetett gyermek, aki mindig mindent rögtön megkapott, nem elégséges szülői elvárások (pl. kitartás) veled szemben. Ilyenekre gondoltam.
2018. jan. 8. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!