Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy fontosak legyenek nekem a párjaim? 22F
Az az igazság mindenki addig érdekel ameddig nem tudok vele megcsinalni mindent.
Amikor ez meg volt elkezdem unni és keresek másikat. Legyen bármennyire is komoly az adott barátnőm.
Valaki írna nekem erről ezt valahogy megelőzőendő tanácsot vagy tapasztalatot ő hogy oldja és meg ezt? Akár privátban is írhattok!
Én nem hazudok senkinek és nem is ígértem soha semmit. De mindig azt hiszem, hogy az újonnan induló kapcsolat már hosszabb távú lesz.
Csaltam már meg lányokat az igaz, de azt mindig elmondtam. Vagy nem kérdezte és ezzel inkább megóvtam egy csalódástól.
Próbálom a kapcsolat végén a lány szemében is elhitetni nem az ő hibája hanem az enyém, hogy miattam kell vége lennie.
Engem csak az bánt ha ezt rosszul viseli lelkileg. Egyfajta gondoskodó érzés kap el. Ennek ellenére könnyen engedem el magamtól és nem csak a nőket, de barátokat, sőt a saját anyámat is.
Jobb ember akarok lenni.
Egyébként az egyetlen pozitívum ebben az, hogy sosem vagyok partner nélkül. Mert a kapcsolat tetőpontján már keresem a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!